Ismertek az odaát sorozathoz hasonló filmet vagy sorozatot?
Figyelt kérdés
Amiben főként a természetfeletti a fő téma2018. júl. 22. 13:04
1/7 anonim válasza:
Az Odaáthoz talán a Grimm hasonlít a legjobban, de sajnos azt 6 évad után befejezték. :(
2/7 anonim válasza:
Stranger things
Beyond
Shadowhunters
X-akták
4/7 anonim válasza:
az ördögűző-mondjuk ebben csak a 2. évadban kel útra a 2 pap kalandozni.
outcast-ebben egy srác meg egy pap űzi a démonokat a megszálltakból.
5/7 anonim válasza:
Szia!
A Lucifer is jó sorozat, nekem az abban szereplő Lucifer szimpatikusabb, mint a Supernatural-os. :)
Aztán van egy misztikus, angyalos mini sorozat.: A Messengers / a Hirnökök
Rémvadászok - azt hiszem szintén csak mini sorozat
Forever / Mindörökké sorozat
Dollhouse / A felejtés
6/7 anonim válasza:
Ja, és még a Tru Calling (Tru, mert a főszereplő csaj neve ez) a csaj hullaházban dolgozik, és a halottak mindig segítséget kérnek tőle, és akkor újra éli a napot, hogy segíthessen... de egy idő után lesz, aki akadályozni fogja ebben.
7/7 Akajasimisija válasza:
Én a grimm-et tudnám ajánlani ugyanúgy ahogy az egyik előttem válaszoló is. Nagyon jó kis sorozat és abban különös lények vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!