Jó tini sorozatok?
Szerencsére egyiket sem láttam. :D
Az én szóhasználatomban tini sorozat: Mein leben und ich [Egy tini naplója a magyar címe ha jól rémlik.]
Biztos vagyok benne, hogy közel sincs benne annyi fedetlen felső test és hasonló nagyon fontos "karakter építő jelenet" mint a Vampire Diary-be de: Being Human egy egész jó sorozat volt ha már vámpírok meg hasonló jószágok.
Stranger things
Beyond
The Originals
Izombie
Shadowhunters
Supernatural
True Blood
Van Helsing
A Being Humannek, a The Originalsnak, a Shadowhuntersnek, a Supernaturalnak és a Van Helsingnek +1 pont. Esetleg még a Stranger Thingsnek is, habár az engem nem annyira kötött le.
Most nem feltétlen a hasonló sorozatokat sorolom, viszont nekem ezek bejöttek, szóval: The 100, Bitten, Teen Wolf, The Fosters, Switched at Birth. A The 100 posztapokaliptikusos, a Bitten és a Teen Wolf vérfarkasos, a The Fosters és a Switched at Birth pedig talán családi dráma. Viszont tiniknek szerintem ezek tökéletesek. Esetleg még Z Nation. Illetve ott van ugye a Gossip Girl, ami nekem személy szerint nem jött be. Esetleg The Secret Circle, boszorkányos, de az első évad után sajnos kaszálták... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!