Számotokra is kínos nézni egy magyar filmet?
Figyelt kérdés
Főleg mikor moziban nézem, egyszerűen full vörös lesz a fejem és kínos az egész. :/2018. júl. 16. 14:38
2/9 anonim válasza:
A magyar filmek, mint ahogy az amcsi filmek között is vannak félresikerül,túltolt vagy béna filmek.
De azért nem általánosítanék, sőt van hogy egy rosszul sikerült filmben is vannak értékes részek.
3/9 anonim válasza:
Attól függ, milyet. Vannak azok a fajta gagyik, amiknél ja, teljesen megértem. De vannak jók is, amikkel kapcsolatban nem éreztem ilyet sem moziban, sem a laptop előtt ülve (pl. Liza, a rókatündér, Kaméleon, Konyec).
4/9 anonim válasza:
Indul a bakterház-at nem, minden mást igen.
Nem is nézek már magyar filmeket, kritikán aluliak sajnos.
5/9 A kérdező kommentje:
Egyszer láttam moziban valami premierbemutatós xart, ahol kb. végigbaxták a filmet, másról nem is szólt az egész...
Végig kínos volt nézni
2018. júl. 16. 15:52
6/9 anonim válasza:
Na igen, ez a túltolós fajta volt.A hozzá nem értésüket a szexjelenetekkel kompenzálják
7/9 anonim válasza:
Na igen, ez az egyik kedvenc típusú magyar filmem. Hogy attól mutatja magát művészinek, hogy megy premierplánban a dugás meg a dugásról való beszéd. Na, az ilyenen nekem is pirult volna a fejem rendesen.
8/9 anonim válasza:
Hát nekem kb. a Tanú az egyetlen amit jól esik végignézni és szórakoztat, a többi magyar film amit eddig láttam tényleg mind gáz volt. A magyar szinkron viszont világszínvonalú.
9/9 anonim válasza:
És ha magyar, akkor mi van? Nem a nemzetisége számít, hanem hogy milyen a sztori! Ha tele van olyan (főleg akció) jelenetekkel, amiről messziről lerí az amcsiktól való koppintás (mint például az Európa expresszben mikor Stohl buci landol a mozgó vonat tetején), na az tényleg gáz! Nem az egész film, de ez az 1 jelenet igen. Viszont ha egyedi csavar van a történetben, ami izgalmas/érdekes, de külföldi filmekben nem igazán látni ilyet (például Meseautó), akkor semmi gond! A sztori mellett azért persze a látványvilág is sokat számít, főleg hogy milyen a környezet, de ezen viszont nem igazán lehet javítani, elvégre Budapest az mégsem New York vagy Los Angeles :s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!