Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Számotokra is kínos nézni egy...

Számotokra is kínos nézni egy magyar filmet?

Figyelt kérdés
Főleg mikor moziban nézem, egyszerűen full vörös lesz a fejem és kínos az egész. :/

2018. júl. 16. 14:38
 1/9 anonim ***** válasza:
86%
Van amelyiket igen.
2018. júl. 16. 14:41
 2/9 anonim ***** válasza:
90%

A magyar filmek, mint ahogy az amcsi filmek között is vannak félresikerül,túltolt vagy béna filmek.

De azért nem általánosítanék, sőt van hogy egy rosszul sikerült filmben is vannak értékes részek.

2018. júl. 16. 14:59
 3/9 anonim ***** válasza:
89%
Attól függ, milyet. Vannak azok a fajta gagyik, amiknél ja, teljesen megértem. De vannak jók is, amikkel kapcsolatban nem éreztem ilyet sem moziban, sem a laptop előtt ülve (pl. Liza, a rókatündér, Kaméleon, Konyec).
2018. júl. 16. 14:59
 4/9 anonim ***** válasza:
6%

Indul a bakterház-at nem, minden mást igen.

Nem is nézek már magyar filmeket, kritikán aluliak sajnos.

2018. júl. 16. 15:06
 5/9 A kérdező kommentje:

Egyszer láttam moziban valami premierbemutatós xart, ahol kb. végigbaxták a filmet, másról nem is szólt az egész...

Végig kínos volt nézni

2018. júl. 16. 15:52
 6/9 anonim ***** válasza:
79%
Na igen, ez a túltolós fajta volt.A hozzá nem értésüket a szexjelenetekkel kompenzálják
2018. júl. 16. 16:02
 7/9 anonim ***** válasza:
51%
Na igen, ez az egyik kedvenc típusú magyar filmem. Hogy attól mutatja magát művészinek, hogy megy premierplánban a dugás meg a dugásról való beszéd. Na, az ilyenen nekem is pirult volna a fejem rendesen.
2018. júl. 16. 16:07
 8/9 anonim ***** válasza:
53%
Hát nekem kb. a Tanú az egyetlen amit jól esik végignézni és szórakoztat, a többi magyar film amit eddig láttam tényleg mind gáz volt. A magyar szinkron viszont világszínvonalú.
2018. júl. 16. 19:24
 9/9 anonim ***** válasza:
85%
És ha magyar, akkor mi van? Nem a nemzetisége számít, hanem hogy milyen a sztori! Ha tele van olyan (főleg akció) jelenetekkel, amiről messziről lerí az amcsiktól való koppintás (mint például az Európa expresszben mikor Stohl buci landol a mozgó vonat tetején), na az tényleg gáz! Nem az egész film, de ez az 1 jelenet igen. Viszont ha egyedi csavar van a történetben, ami izgalmas/érdekes, de külföldi filmekben nem igazán látni ilyet (például Meseautó), akkor semmi gond! A sztori mellett azért persze a látványvilág is sokat számít, főleg hogy milyen a környezet, de ezen viszont nem igazán lehet javítani, elvégre Budapest az mégsem New York vagy Los Angeles :s
2018. júl. 16. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!