Mit gondoltok a Stranger Things című sorozatról? Ugye már két évad kint van. Kinek hogy tetszett? Lesz harmadik évad is? Én a Tótágas dolgot nem nagyon értem.
Figyelt kérdés
2018. júl. 14. 18:44
1/6 anonim válasza:
Lesz harmadik évad, most forgatják. Mivel a sorozat popcorn-horror, ezért a készítők a műfaj évtizedek óta rajongott legjobb elemeit vegyítik és aszerint írják a történetet, hogy a lehető legszélesebb közönség tetszését nyerjék el. A műfaj szabályainak minden körülmények között megfelelnek a jelenetek és cselekmények (a fényképezés, stb...), teljesíti az elvárásait és emiatt ad nagy élvezeti faktort: azt kapod amire számítasz, nem kell agyalni rajta csak nézni és élvezni.
2/6 anonim válasza:
Az első évad nagyon jó volt. Ijesztő és izgalmas. A második viszont... az utolsó néhány résznél már vártam, hogy vége legyen :/
A Tótágas, vagy Upside down, ahogy nekem lejött, egy dimenzió, ami között az Eleven-en végzett kísérletek során létrejött egy kapu. Az első évadban még ez is logikus volt, de a másodikban rendesen elcseszték ezzel a kaptárral, meg kapuval, árnyékszörnnyel, meg a jó ég tudja, mivel.
3/6 A kérdező kommentje:
ki tudja mi lesz még a 3. évadban
tegnap rendeltem ST pólót is, kezdem nagyon imádni:D
2018. júl. 14. 20:25
4/6 anonim válasza:
Nem tudom, vélhetően jó erőltetett lesz. Az alap, demogorgonos szálat kellett volna továbbvinni, a harmadik évadba pedig belefért volna a második cselekménye, csak egy kicsit kevesebb marhasággal kibélelve.
5/6 anonim válasza:
Szeretem. Kíváncsian várom a harmadik évadot (mindjárt jön!) A Netflix ritkán csinál sz ar sorozatot. Csak kár, hogy ebből is divatot csináltak. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!