Ismeri valaki ennek a filmnek a címét? Ha igen azt nagyon megköszönném!
Figyelt kérdés
Szóval a vadnyugaton játszódik amiben két barátnö az elején beszélget közben a nő megöli a férjét amit próbál véletlennek feltűntetni és kb az egész film arról.szól hogy megpróbáljál eltűntetni a pasi hulláját de avégén kiderül hogy pont a barátnőjével csalta,majd őt is megöli a nő és a végén a pénzt a hajába csavarva lép.le a zsaruval, és a rendőrök kiérkezve azt hiszik , hogy a férj mészárolta le.a feleségét mivel megtalálják az asszony levágott gyűrűsujját!2018. júl. 14. 00:04
2/5 anonim válasza:
Nem láttam, de engem is érdekelne:) Holnap friss aggyal megpróbálok angol kulcsszavak alapján rákeresni. Ehhez egy kicsit pontosítanál kérlek? Korszakban a vadnyugaton játszódik, vagy csak olyan környezetben, de a mai időkben?
3/5 A kérdező kommentje:
:D korszakban inkább a modernebb korban játszódik, de nem a számítógépekk okostelefonokkal tele időszakban . a nő egyébként mindvégig tudja h a barátnője egyben a férje szeretője is volt csak a végén derül ki a titok és mind a kettő a lopott pénzre hajt amit a férj lopott el. Nekem nagyon tetszik a film lépésről lépésre építi fel a történetet közben humoros és egyben kicsit morbid is, egyszer láttam éjszaka adták a tvben már nem emlékszek sajnos hogy melyik csatornán de nekem nagyon tetszett :D
2018. júl. 14. 01:03
4/5 anonim válasza:
Kinatay (2009)
Ja bocs, ebben egy prostit darabolnak fel, szerintem ez jobb film. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!