Tudnátok mondani olyan filmeket, amikben a színészek/színésznők a saját nevükkel szerepelnek?
Az Ocean's Twelve című filmben Bruce Willis önmagát játsza, Julia Roberts pedig egy ismert színésznőt akire állítólag hasonlít. :)
Az Austin Powers 2. részének elején Tom Cruise és Gwyneth Paltrow valamint Steven Spielberg is saját magukat alakítják.
És persze ott van még Bill Murray is Zombieland-ben mint örök klasszikus. :)
Chuck Norris is önmagát alakítja "A bajnok és a kölyök" című filmben.
Arnold Schwarzenegger-nek "Az utolsó akcióhős"-ben 2 alakja van: az egyik a filmes karakter, a másik pedig önmaga a színész.
Az "Ágyúgolyó futam"-filmekben pedig Jackie Chan is a saját nevén és színészi karrierrel a háta mögött indul a versenyen.
David Hasselhoff:
- Az új fiú
- Spongyabob - A mozifilm
- Lejárt lemez
- Hopp
- Piranha 3DD
Bill Murray:
- Space Jam-Zűr az űrben
- Kávé és cigaretta
- Zombielaland (ebben egy dupla csavar is van a részéről)
- Drágám, terhes vagyok!
Whoopi Goldberg:
- Tessék engem elrabolni
- A boldogító igen
- Pauly Shore halott
- Minizsenik 2
- The Hollywood Sing
- Showboy
- Star Trek---Nemezis
- Annie Leibovitz: Egy élet a fényképezőgép mögött
James Franco:
- Holiday
- Itt a vége
- Másnap(os) karácsony
- Veronica Mars
Neel Patrick Harris:
- Így jártam anyátokkal
- Kalandférgek
- Muppets
John Malkovich:
John Malkovich menet (Ez a filmtörténet egyik legőrültebb alkotása, ahol több olyan jelenet is van, ahol egy szobányi John Malkovichot láthatunk.)
"Itt a vége" című film, amelyben minden szereplő önmagát alakítja.
Cate Blanchett- Vaskabátok
A cameo jelenség kifigurázása. Még azt a poént is megengedték maguknak az alkotók, hogy a főszereplő az elején máshoz megy oda, hisz mindenki ugyanolyan szerkóban van.
Ezeket a színészeket és filmeket találtam neked!
TBBT: Will Weathon, Carrie Fisher, etc.
Meg van egy csomó "önmagát alakítja" - film is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!