Sinister mennyire ijesztő?
Figyelt kérdés
ezeket láttam eddig:
a fekete ruhás nő
parajelenségek
annabelle-k
hívatlanok
lights out
ezeknél i8jesztőbb?
ezekben gondolkodtam még a sinister helyett:
az árva
insidious 1
más világ
na szerintetek melyiket érdemes megnéznie egy olyannak aki még csak éppenhogyjártas a horrorokban???
2018. júl. 12. 12:50
2/5 anonim válasza:
Nem ijesztobb azoknal amit felsoroltal.
A Mas vilagot nem neveznem horrornak.. parásnak paras meg nyomaszto vegig. (Egyik kedvenc filmem)
Az insidious is jo ;)
4/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. szerintem ma este megnézem...
2018. júl. 13. 07:32
5/5 anonim válasza:
Nekem nagyon. Engem az ilyen zombis, látványra rámenő, vértől tocsogó horrorok nem tudnak lázba hozni. Nekem nem félelmetesek, egyszerűen gusztustalanok. Ennek a filmnek azonban van egy rendkívül nyomasztó hangulata számomra. Amikor a gyerek ott a dobozban vagy miben elkezd kiabálni, éjszakai rémülete lesz, váratlanul a semmiből én annál a jelenetnél megugrottam a fotelban, pedig sok ilyet látzam már 33 éves felnőtt férfi vagyok. Nálam a Sinister 1 10/10-es film. A kettő már közel sem ilyen jó, az már túl sok, kevésbe reális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!