Melyik ez a horrorfilm?
Figyelt kérdés
Azt hiszem, hogy egy pentek 13 film, de nem biztos, mert majdnem mindegyik pentek 13 filmet atneztem es nem talaltam. Tobb eve lattam, de csak beleforgattam, szoval nem lattam az egesz filmet. Csak a vegere emlekszem. Szoval a vegen egy rendorno ott all az ut mellett ahol mennek az autok, mogotte van az erdo. Eszik egy banant, es a vegen valami elkapja ot, es beviszi az erdobe, a banan meg kiesik a kezebol. Es ez a film vege.
Valaki tudja, hogy melyik ez a film? Mar tobb eve keresem.
2018. júl. 11. 13:18
1/1 anonim válasza:
Talán a Halloween filmek között néz szét. Azok nagyon hasonlítanak a Péntek 13 filmekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!