Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Jill és Jessa a történet...

Jill és Jessa a történet folytatódik (Duggar csalàd)?

Figyelt kérdés
Hogy van a szülőknek ennyi esküvőre pénze, ès hogy lehet, hogy 20èvesen sajàt házuk lesz esküvő utàn és egyből gyermekeket is mernek vàllalni a Dugger testvèrek?

#család #Joe #Duggar #Jinger
2018. júl. 11. 13:00
 1/2 anonim ***** válasza:
53%

Egyrészt mert az USA-ban teljesen máshogy mennek a dolgok, mint itt. Ott 18-20 évesen maximum kirepül a gyerek a családi fészekből, mert kifejezetten elvárják a szülők. Rengeteg esetet láttam már, ahol ha nem költözött ki önszántából, akkor kidobták. Elképesztő, de náluk ez a normális.

Saját házuk általában úgy lesz ott az embereknek, hogy letesznek egy kezdő részletet a házért, a többit pedig havonta törlesztik. Ez azért a legelterjedtebb megoldás, mert ott kb ugyanannyiba kerül egy ház havi bérleti díja, mint a törlesztő. Tehát akkor már inkább megveszik és törlesztik, minthogy ugyanannyi elmenjen minden hónapban úgy, hogy közben nincs saját tulajdonuk.

Másrészt pedig rengeteget fizetnek ennek a családnak a tévések, amiért forgathatják az életüket.

(Bár nem szoktam nézni mert engem idegesítenek, hogy előadják magukat nagy vallásos szentfazéknak, közben meg egymás után derülnek ki a mocskosabbnál mocskosabb ügyeik, de én úgy gondolom, hogy ők alapjában véve egy tehetősebb család voltak korábban is, másképp nem is lehet ennyi gyereket bevállalni. Szóval gondolom, a műsor előtt sem volt nekik probléma ez a sok kiadás, de most meg végképp nincsenek anyagi gondjaik.)

2018. júl. 31. 20:14
 2/2 hosszúhajú ***** válasza:

úgy tudom a papa "foglalkozás" hogy házakat ad ki - abból élnek. de hogy a házak honnan vannak? szerintem ők egy ilyen befektetők, akiknek nyilván volt egy kisebb kezdőtőke, aztán onnan lépegettek felfele - nem ebből ekkora házuk volt - valami kis helyen kezdték - azt mondták. hány négyzetméter lehet az a mostani nagy ház?

milyen mocskos dolgok derültek ki??

ennyi gyerek után biztos bazinagy a gyerekek után kapott pénz is az államtól, meg sok bejöhet a kiadott házakból meg biztos a gyerekek születése után mindig elkezdtek a csemetéknek x összeget félretenni havonta.

2020. nov. 19. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!