Jill és Jessa a történet folytatódik (Duggar csalàd)?
Egyrészt mert az USA-ban teljesen máshogy mennek a dolgok, mint itt. Ott 18-20 évesen maximum kirepül a gyerek a családi fészekből, mert kifejezetten elvárják a szülők. Rengeteg esetet láttam már, ahol ha nem költözött ki önszántából, akkor kidobták. Elképesztő, de náluk ez a normális.
Saját házuk általában úgy lesz ott az embereknek, hogy letesznek egy kezdő részletet a házért, a többit pedig havonta törlesztik. Ez azért a legelterjedtebb megoldás, mert ott kb ugyanannyiba kerül egy ház havi bérleti díja, mint a törlesztő. Tehát akkor már inkább megveszik és törlesztik, minthogy ugyanannyi elmenjen minden hónapban úgy, hogy közben nincs saját tulajdonuk.
Másrészt pedig rengeteget fizetnek ennek a családnak a tévések, amiért forgathatják az életüket.
(Bár nem szoktam nézni mert engem idegesítenek, hogy előadják magukat nagy vallásos szentfazéknak, közben meg egymás után derülnek ki a mocskosabbnál mocskosabb ügyeik, de én úgy gondolom, hogy ők alapjában véve egy tehetősebb család voltak korábban is, másképp nem is lehet ennyi gyereket bevállalni. Szóval gondolom, a műsor előtt sem volt nekik probléma ez a sok kiadás, de most meg végképp nincsenek anyagi gondjaik.)
úgy tudom a papa "foglalkozás" hogy házakat ad ki - abból élnek. de hogy a házak honnan vannak? szerintem ők egy ilyen befektetők, akiknek nyilván volt egy kisebb kezdőtőke, aztán onnan lépegettek felfele - nem ebből ekkora házuk volt - valami kis helyen kezdték - azt mondták. hány négyzetméter lehet az a mostani nagy ház?
milyen mocskos dolgok derültek ki??
ennyi gyerek után biztos bazinagy a gyerekek után kapott pénz is az államtól, meg sok bejöhet a kiadott házakból meg biztos a gyerekek születése után mindig elkezdtek a csemetéknek x összeget félretenni havonta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!