Hasonló sorozatokat tudtok? vagy kinek mi a kedvenc sorozata? Mit ajánlotok mit nézzek meg?
Figyelt kérdés
eddig amit szerettem a Teen Wolf a Pll a 13rw és a Trónok Harca2018. júl. 4. 08:58
1/7 anonim válasza:
Riverdale és a Scream hasonlít a PLL-re.
Into the badlands pedig kicsit trónok harcához hasonló, talán még az Emerald city is erre hajaz. A Vikingeket ajálom még. The 100, originals, vámpírnaplók, true blood.
2/7 anonim válasza:
stranger things
beyond
tabu eredeti hanggal
a szolgálólány meséje
odaát
true blood
grimm
az első 4 nekem tetszik,ha nem láttad még őket nézz bele,ki tudja?!
3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszaitokat mindegyiknek megnézem az előzetesét. A felsoroltak közül egyiket sem láttam. Köszönöm :)
2018. júl. 4. 11:03
4/7 anonim válasza:
The 100, Shadowhunter, Once Upen A Time, The Walking Dead, Fear The Walking Dead, Vámpírnaplók,
5/7 anonim válasza:
Ami talán még nem volt
A klikk
Skam
Visszatérők (The 100)
Ezeket mindenképp nézd meg
6/7 anonim válasza:
Sherlock
The 100
Skam
Egyszer volt hol nem volt
Teen wolf
7/7 anonim válasza:
The vampire diaries
Siren
Julie and the Phantoms
The umbrella academy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!