Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Valaki leirná nekem az Inuyash...

Valaki leirná nekem az Inuyashabol Kagome és Inuyasha szerelmi kapcsolatát?

Figyelt kérdés
Szeretnék megtanulni egy zongoradarbot az Inuyashabol, és jobban bekeszeretnén magam élni, ezért van erre szükségem, végig nézni nem szeretném mert eléggé hosszú. Tehát annyit kérnék hogy pl milyen volt a kapcsolatuk, hogyan viszonyodtak egymáshoz, a végén összejöttek e stb...

#InuYasha #Kagome. Anime
2018. júl. 2. 16:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Csak félszemmel néztem régen, szóval ha pontatlan az infó bocsi. 😂Mindig veszekedtek,csipkelődtek egymással annyit tudok, a csaj szerelmes volt belé, sztem a fiú is, de ő a régi szerelmét látta benne, mert hasonlítottak. Hogy a végén össze e jöttek azt nemtudom de gondolom igen.
2018. júl. 2. 17:41
 2/4 anonim ***** válasza:

Életem első anime-je <3

Az Inuyasha anime a középkorban játszódik többnyire. Kagome a jövőből tér vissza ide. Inuyasha szerelmes volt egy papnőbe, aki meghalt, mert egy gonosz ember kijátszotta őket egymás ellen, és így mindketten azt hitték, hogy a másik árulta el őket. A papnő halálos sebet kapott, ő pedig lelőtte Inuyashat egy nyílvesszővel, aki így 50 évre álomba szenderült. Mikor Kagome visszatér a középkorba, kihúzza belőle a nyílvesszőt, így ébred magához Inuyasha. Kagome a papnő reinkarnációja, így eleinte elég ellenszenves a kapcsolatuk, amíg Kagome meg nem érti a történteket. Azonban, hogy még bonyolultabb legyen a helyzet egy gonosz boszorkány feltámasztja a papnőt (lelkeket kell szereznie, hogy életben maradjon), és Inuyasha gyakran választja őt Kagome helyett. Szerelmesek egymásba, bár tagadják és a volt papnő is bonyolítja a helyzetet. Gyakran veszekednek, de csak semmiségeken. De a sok veszély, a szerelmi riválisok, mégis összehozzák őket. És igen, a végen együtt lesznek.

Én ha megnézem az Inuyashat, mindig is szomorkásnak éreztem a szerelmüket, sajnáltam Kagomet, viszont örültem, hogy mindenki megkapta a happy endjét!

2018. júl. 2. 22:16
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) és a Love's end c. zene melyik szituacioknal volt benne az animeben?
2018. júl. 6. 10:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Mikor egymás után vágyakoznak... Kagome Inuyasha szomorú múltján mereng.
2018. júl. 6. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!