Valaki leirná nekem az Inuyashabol Kagome és Inuyasha szerelmi kapcsolatát?
Életem első anime-je <3
Az Inuyasha anime a középkorban játszódik többnyire. Kagome a jövőből tér vissza ide. Inuyasha szerelmes volt egy papnőbe, aki meghalt, mert egy gonosz ember kijátszotta őket egymás ellen, és így mindketten azt hitték, hogy a másik árulta el őket. A papnő halálos sebet kapott, ő pedig lelőtte Inuyashat egy nyílvesszővel, aki így 50 évre álomba szenderült. Mikor Kagome visszatér a középkorba, kihúzza belőle a nyílvesszőt, így ébred magához Inuyasha. Kagome a papnő reinkarnációja, így eleinte elég ellenszenves a kapcsolatuk, amíg Kagome meg nem érti a történteket. Azonban, hogy még bonyolultabb legyen a helyzet egy gonosz boszorkány feltámasztja a papnőt (lelkeket kell szereznie, hogy életben maradjon), és Inuyasha gyakran választja őt Kagome helyett. Szerelmesek egymásba, bár tagadják és a volt papnő is bonyolítja a helyzetet. Gyakran veszekednek, de csak semmiségeken. De a sok veszély, a szerelmi riválisok, mégis összehozzák őket. És igen, a végen együtt lesznek.
Én ha megnézem az Inuyashat, mindig is szomorkásnak éreztem a szerelmüket, sajnáltam Kagomet, viszont örültem, hogy mindenki megkapta a happy endjét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!