Hány éves kortól ajánlott az "Árvácska" c. film megtekintése?
2018. jún. 29. 19:35
2/14 anonim válasza:
Szerintem sehány, olyan szörnyű, sosem szerettem.
3/14 anonim válasza:
Gyerekként megnéztem, asszem a suliba mondták h otthon nézzük meg. Hát nem kellett volna. Lelkileg nagyon megterhelő volt gyerekként. Sokáig volt az eszembe. Azóta sem bírtam újra megnézni pedig már 30 éves vagyok...
4/14 anonim válasza:
27 évesen néztem meg, és megrazott. Semmiképp nem gyerekeknek való.
5/14 anonim válasza:
Általános felsőben volt kötelező és szörnyűnek találtam. Nagy morbid szerintem, nem tudja egy gyerek rendesen feldolgozni.
6/14 anonim válasza:
Engem is megrázott, bár csak olvastam, de mai napig emlékszem rá, hogy szörnyű élmény volt, én tuti kiraknám rá a 18 karikát.
7/14 anonim válasza:
14 fölött, és utána mindenképpen beszélgetni kell róla szülővel, tanárral...
8/14 anonim válasza:
Gyerekként lattam és nagyon megrazott, mikor a kezebe tettek a parazsat, mert elvett egy dinnyet...Igazabol nem nezetnem meg a gyerekeimmel.
9/14 anonim válasza:
Szóról szóra egyetértek 8-assal. Amúgy 34 vagyok, most sem bírnám megnézni.
10/14 anonim válasza:
Soha. Meg ma sem merem megnézni 36 évesen.
A papuccsal kopácsolás évekig visszatérő rémálmom volt. Hál' Istennek más nem maradt meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!