Ti örülnétek egy vissza a jövőbe remake-nek?
szerintem azon kívül,hogy a jövőt sokkal nagyobb költségvetéssel mutatnák be,nem tudna újat hozni.
szóval ilyen oldalról nem sok értelme van.
abból van esetleg értelme egy remake-nak,hogy a mai korba lenne helyezve a kiindulás,mert a 80as évek egy mai tini nézőnek már nagyon régies hatású lehet és így nem nézi meg.
de ha az új szereplők mobiloznak,mai divat szerint öltöznek,az alap probléma meg a sulis és a szerelmi szál is aktualizált,akkor le lehetne húzni róla egy újabb bőrt,ha sikerülne találni megfelelően zseniális martyt,dokit,biffet és georgeot.
"DIASKA:
Örülnék persze, de nem tudnák olyan jól megcsinálni. Max olyan lehetne aminek semmi köze az eredetihez a történet szempontjából végtére is a régiben a 2015-ös évben repülő autók cirkáltak most pedig 2018-ban még mindíg van aki Trabantal "száguld"."
Esetleg még annyi értelme lenne hogy más alternatív befejezést szánnának a 3-rész végére. (Én szerintem elég ratyi befejezés lett) Meg fellehetne modernizálni mai igényekre a kocsikat meg a technológiát. Szóval a technológia 2018-as lenne de minden más 1980-as. És így kapnánk egy Hibrid 1980-as éveket.
Nektek tetszene egy ilyen változat amit leírtam?
"Hibrid 1980"
Bocsánat rosszul írtam!!
Hibrid 2018-as éveket.(Vagy Hibrid 2000-es éveket.)
a gitár témával is bajban lennének egy újraforgatásnál.
pedig az kulcsmomentum a filmben és az egyik legütősebb rész alapja is a gitár.
mert a 80as években a hangszeres együttesek voltak az alapok,ezért semmi különös nem volt benne,hogy marty is gitározik.
de manapság már szinte csak a rocker srácok gitároznak,tehát szélsőség lett,nem pedig alap.
mindenki elektronikus zenét hallgat,főleg a fiatal közönség akinek a film elsősorban szólna,így a szereplővel való azonosulás is nehezebb lehetne nekik.
Hát... Én nagyon örülnék neki, hiszen egy nagyon régi film. De ha viszont tényleg nagy kaszasikert akarnak, akkor az alábbi feltételeknek kell megfelelnie (számomra):
-Visszaköszönő poénok
-Jó színészek
-Megfelelő idővonal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!