Szerintetek Lokinak lehet saját filmje?
Figyelt kérdés
Spoiler
Sokmindent hallottam ezzel kapcsolatban és gondolkodóba estem. Végül is akárhogy alakul a sorsa az Infinity warban igazából megérné róla filmet csinálni. Vagy az Infinity war előtti időkről vagy utána. Nem tudom, hogy a Marvel tervez ilyesmit vagy Loki történetét végleg lezárják?
2018. jún. 26. 10:49
1/1 anonim válasza:
Szerintem kihozták már belőle, amit lehetett. Szeretem a karakterét, de attól tartok egy ilyen próbálkozás nagyon izzadtságszagú lenne, és csak megtörne egy filmeken át épített karakterívet.
Én őszintén remélem hogy őt semmiképp nem is támasztják fel, Loki története így volt szép és kerek, innentől már kb bármi csak felesleges belepiszkítás lenne egy jól eltalált karakterbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!