Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tudnàtok segíteni?

Tudnàtok segíteni?

Figyelt kérdés

Eggy 17F vagyok és nagyon szar az életem. Egész nap fekszem és jàr az agyam.nem tudnàtok írni depis filmeket/sorozatokat

Vagy depis Rap-zenéket ?

2018. jún. 25. 20:31
 1/2 anonim ***** válasza:
52%

Ha befordulsz és még fel is erősíted hangulatromboló dolgokkal, nem fogsz könnyen kilábalni belőle. Ilyenkor pont motiválni kellene magad valamivel ami előre visz, és nem sajnáltatni magad. Egyszer úgyis fel kellesz kelni és elindulni folytatni a napi rutint, miután "kipihented" magad a semmittevéssel.

Vissza a kérdésre: nézd meg a The Leftovers c. sorozatot. Nagyon lassú, nagyon vontatott a cselekmény kidolgozása, de ugyanennyire szomorú és keserves is ami benne van. A szerettek elvesztéséről és annak feldolgozásáról van szó. Nincs benne vér, erőszak, mert az alapszituációt az adja hogy hirtelen egyik másodpercről a másikra eltűnik a teljes világnépesség 98%-a, és aki ott marad az próbálja feldolgozni az elvesztésüket és keresni az élet értelmét. Kell hozzá egy alap hangulat hogy nézni lehessen, mert ezt nem lehet felpörögve, izgatottan nézni, mert ahhoz túl lassan megy a cselekmény.

+1 kritika: azt szokták mondani, hogy a Leftovers zenéjétől minden keservesen szomorú tud lenni. Itt egy vígjáték részlet:

https://www.youtube.com/watch?v=23O2nGnzQY0

https://www.youtube.com/watch?v=aajOlVnIdY4

Ha még egy érdekel egy, nézd meg a Bojack Horseman-t. Vígjáték ugyan, de elég depresszív ahogy Bojack körül sosem sikerül semmi és széthullik az élete. Az egész sorozat az emberi jellemeket figurázza ki állatok formájában, miközben tanulságokat lehet levonni.

+ (de?)motiváló poszterek a sorozat idézeteivel:

[link]

2018. jún. 25. 20:44
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy viszonyulsz a vér látványához, de ha olyan erőszakmániás vagy, mint én, akkor ezeket ajánlom:

-Amerikai Horror Story

-Egy szent szarvas meggyilkolása

-Carrie

-Az esemény

-Girls interrupted

-The end of the f***ing world

-13 reasons why (ha szeretsz olvasni, akkor ezt inkább arra ajánlom)

-Gyilkos elmék

-ID csatornáról MINDENT, hihetetlen jó, imádom egyszerűen

-Öt történet az elmezavarról

-Az árva

Ha gondolod, mindegyikről írok pár mondatot spoiler nélkül, hogy miért érdemes megnézni, és annak alapján kiválasztani:)

Imádom a depresszív hangulatú rap zenéket, szóval pár előadót és számot írok:)

-$uicideboy$

-Lil Peep

-Fabian Secon: defeated

-Jake Hill & Joss: Suicidal thoughts

-LJay: Rosszul vagyok

-lucid dreams (nem tudom az előadóját)

-Lund: broken

-Tirpa: Magány, Hav

-Post Malone: Psycho

-Solonely: tomorrow

-there's a sadness in the sky and I want to scream

-XXXTENTACION: Fuck love, A remedy of broken heart, Hope, Save me, I dont wanna do this anymore

Ha valamelyiket nem találod youtubeon, akkor soundcloudon keresd, mert onnan is írtam.

Egyébként írj privátot ha van kedved, szimpatikus vagy.:) 16/L

2018. júl. 8. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!