Legjobb angol sorozatok 15-16 éveseknek?
Figyelt kérdés
Tudnátok olyan sorozatokat ajánlani, amiknek az alap nyelvük angol, és ennek a korosztálynak tökéletes? Valami izgalmas, fordulatos, esetleg csajos sorozatot keresek.2018. jún. 25. 14:44
1/3 anonim válasza:
Én a Stranger Things-t vagy a 13 reasons why-t ajánlom. Nagyon szeretem mind a kettőt. Vagy esetleg nézelődj a netflixes sorozatok közt többségük nagyon jó.:)
2/3 anonim válasza:
Én még ajánlanám a Kissing booth-ot ha még nem láttad vagy a Skamot bár ez egy norvég sorozat de ezt is tudod magyar felirattal vagy akár angol felirattal is nézni vagy akár a Jane the virgin
3/3 anonim válasza:
Riverdale, Pretty Little Liars, Vampírnaplók, the originals, teen wolf, gossip girl, the 100, Shadowhunters, izombie shannara chronicles
Ezek az en szemelyes kedvenceim. 16/lany
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!