Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A "sorozatbarát" oldalon hogy...

A "sorozatbarát" oldalon hogy lehet filmet nézni?

Figyelt kérdés

2018. jún. 24. 23:32
 1/8 A kérdező kommentje:
Mármint úgy filmet hogy egy részt egy sorozatból
2018. jún. 24. 23:33
 2/8 anonim ***** válasza:
Én most regisztráltam de én se tudom kezelni mert csak reklámok ugranak be. Lehet vírusosak is.
2018. jún. 24. 23:45
 3/8 A kérdező kommentje:
De és hogy lehet bejelentkezni?
2018. jún. 25. 00:09
 4/8 anonim ***** válasza:
49%
A Sorozatbarát egy vírus tanya, különféle videomegosztók miatt vannak a reklámok....
2018. jún. 25. 10:42
 5/8 anonim ***** válasza:
Sikerült már vagy kell még segítség?:)
2018. aug. 18. 17:21
 6/8 anonim ***** válasza:
76%

Rakj fel védelmet a gépedre és kész. 6 éve csak ott nézem minden sorozatom ès soha semmi gond nem volt.

Kivàlasztod a sorozatot amit nézni akarsz, rànyomsz az évad szàmàra, majd az epizódra, ott pedig a video megtekintése gombra, aztàn az első 2 alkalommal meg kell vàrni az 5 mp adfly visszaszàmolàst, majd elindítod a videót. 1-2 reklàm felugró ablak akad, fél mp kinyomni. Azért vannak mert az oldalt fent kell tartani valamiből, hogy ingyenes lehessen. Nem egy agysebészet az oldal hasznàlata de tényleg. Nem értem mi olyan bonyolult rajta. Mikor én ràtalàltam, még pl sokkal kevesebb megosztó volt, mégis 100%- ig hasznàlható volt akkor is, most is.

2018. szept. 4. 10:43
 7/8 anonim ***** válasza:
25%

Mikor tanuljátok már meg, hogy az összes magyar ingyenes szolgáltató pokolra való hulladék? A

Videoplayeres ismerőseimnek állandóan mondtam, hogy mentsék el a videóikat , és húzzanak el a Videoplayerről, de hiába. Egyik napról a másikra a Videoplayer összeomlott, és ment vele több ezer ember több éves munkája. Ugyanez lesz a Indavideo, Videa, freemail, citromail, mailbox és többiek sorsa is.

2018. szept. 4. 12:20
 8/8 anonim válasza:
Kedves 7-es azt is tudni kellene, hogy soha semmi sincsen igyen az életben, mindenért fizetünk valamilyen úton/módon, amire azt hiszed, hogy saját magad ingyen csinálod se sinincs ingyen. mert a saját időd/energiád a fizetség érte lol
2023. máj. 17. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!