Szeretitek a Teen Wolf c. sorozatot?
Ha igen, miert?
Kit kivel shippeltek?
Kedvenc szereplo?
Én pár hete kezdtem a sorozatot, az utolsó évadnál járok, a héten be is fejezem. Megmondom őszintén, hogy ez a rémdoktoros, kimérás vonal nekem nem jött be. Az utolsó évad viszont alakul:)
Abban reménykedtem, hogy Scott Kirával jön össze, de ő elment... Nem tudom mi lesz belőle, visszajön-e vagy sem. Egyébként Stiles a kedvenc szereplőm, viszont nagyon érdekelne mi a keresztneve...eddig sosem mondták (ha jól sejtem nem is fogják), csak utaltak rá, hogy nehéz kiejteni:)
Harmadik, Stiles igazi neve Mieczyslaw Stilinski ^^
Egyébként én nagyon szeretem a sorozatot, izgalmas és hosszú, meg supernatural, amiért bolondulok *-*, Stydia (Stiles+Lydia és Scallison (Scott+Allison:( ) a kedvencem minden évadban más, de amikor volt Derek, akkor ő volt a kedvencem, amikor volt Isaac, akkor ő, mikor Jordan (Parrish), akkor ő, és mikor volt Liam, akkor pedig ő. De az örök kedvenceim Stiles és Lydia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!