Azt ígérték hogy vége lesz a Mónika show-nak. Akkor miért sorakoznak még benne a cigányok?
Figyelt kérdés
Most őszintén... májusra ígérték hogy vége lesz. nem tudom miért, de engem annyira irritál, főleg most, hogy már beleéltem magam, hogy hurrá, vége, egy szennyel kevesebb. Most már komolyan... hány rész van még, ha már májusban leállt a forgatás?2010. jún. 16. 18:00
1/6 anonim válasza:
májusba jelentették be h vége, nincs több forgatás... De mivel leforgattak egy csomó részt, mindet le 'kell' adni, mert ez 'kell' a népnek... xD
3/6 A kérdező kommentje:
Hát én nem tudom, de totál idegesít.
2010. jún. 16. 22:10
4/6 anonim válasza:
De azt nem értem, hogy itt ez a sok idegeskedő ember h. így Mónika Show úgy Mónika Show (Én sem szeretem de egy árva szót nem szóltam senkinek, hogy miért megy meg stb... )... Ha nem tetszik akkor ne nézd... rengeteg csatorna van... vagy ha ennyire ráérős vagy olvass egy könyvet vagy csak sétálj egyet valahol, vagy biciklizz... annyi a lehetősg te meg ehelyett itt "idegeskedsz"...
5/6 anonim válasza:
Igazad van. Én sem szoktam nézni, de attól még nem kell, hogy megszüntessék. Ha ez kell a népnek, hát legyen.
6/6 anonim válasza:
engem is idegesít, inkább akkor már balázs show lenne, azon legalább lehet röhögni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!