Melyik lehet ez a film?
Régebben 2013 és 2016 között láttam egy filmet ( de nem biztos, hogy akkor jött ki) az RTL-en és nem tudom mi lehet a címe. Sajnos már a cselekményre sem igazán emlékszem. A szereplők sincsenek meg, annyira emlékszem, hogy egy szőke hajú, vékony szinésznő volt a főszereplő. Valami thriller/dráma lehetett, mert megbolondult a pasija miatt. Akire már nem emlékszem, meg arra sem, hogy mit tett vele, de tönkre tette és meg akarta ölni ezért, ez szőke nő. És az egyetlen mondat ami megmaradt az amit ez a nő mondott, amikor sorolta, hogy mindent megtett a srácért pl idézem: "Véresre borotváltam miattad a pun@mat minden nap". Valami ilyesmi. Ne kérdezzétek miért pont ez maradt meg... Amire emlémeztet a film, és ami miatt eszembe is jutott, hogy meg kéne találnom az a Most már elég! című film, Jenifer Lopez főszereplésével. Sokáig azt hittem, ez az a film, mert mondom emlékeztet a keresett film sztorijára, de nem az.
Ha valaki tudna ötletet adni, már azt is megköszönném, azt meg pláne ha ennyi infóból meg tudná mondani. Remélem van itt olyan aki látta a filmet, és emlékszik a jelenetre, mert az a mondat, tuti benne volt.
Előre is köszi a válaszokat! :)
Huh, nagyon hasonló, de nem volt benne fekete bőrű színész az biztos. De ez még közelebb áll hozzá mint a fent említett film. Kár, de mindenesetre megnézem ezt is, az tuti!! ;)
És köszönöm a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!