Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tamás Atya Jóban rosszban....

Tamás Atya Jóban rosszban. Egyre machóbb, nem?

Figyelt kérdés
Kezdek belé szerelmes lenni :)
2010. jún. 16. 14:37
 1/8 anonim ***** válasza:

a múltkor simán legyőzte Elődöt közelharcban,aztán megfegyelmezte a kissrácot a parkban,(Szabi sakk-partnerét),most meg ahogy a pisztolyt fogta a céllövöldében..:DD

egyre vonzóbb sztem is:d

összeillenének Bettivel:d

2010. jún. 16. 14:57
 2/8 A kérdező kommentje:
:)) Jaj, igen. Nagyon drukkolok már nekik is! Irtó helyes ez a pap, külsőre és belsőre is.. Nekem is teeeeeetszik! :)
2010. jún. 16. 15:18
 3/8 anonim ***** válasza:
Én már csak azt várom, hogy Bettire mikor jön rá egy "roham" és leteperi Tamás atyát. Történne egysmás, reggel BEtti háromezerszer elmondana egy imát, de végül összejönnének. Tamás atya pedig úgy 1 másodpercig habozna az akció előtt. Én ezt el is tudom képzelni xDxD
2010. jún. 16. 16:19
 4/8 anonim ***** válasza:

tényleg jó pasi:s

azt hittem én vagyok perverz:D

2010. jún. 16. 16:20
 5/8 anonim ***** válasza:

lájkolom:Xd

[link]

2010. jún. 16. 16:26
 6/8 A kérdező kommentje:

Nem vagy perverz, nyugi :)))

Ja, a nagy jelenetet már én is nagyon várom köztük. Legalább egy csók lehetne már :)

2010. jún. 16. 21:52
 7/8 anonim ***** válasza:
Én is. Olyan szexi!
2010. júl. 22. 16:37
 8/8 anonim ***** válasza:
Az biztos, hogy nagyon szexi. Nem szokásom így „beleszerelmesedni” a színészekbe, de Tamás atyánál én is szívesen gyónnék. :P
2012. júl. 4. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!