Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi történt tegnap a Grce...

Mi történt tegnap a Grce Klinikában? Elfeledkeztem róla a foci vb miatt:- ( ( (

Figyelt kérdés
2010. jún. 16. 14:34
 1/3 anonim ***** válasza:

Semmi különleges nem volt benne..Két férfit hoztak be a kórházba ahol az egyik az állította,hogy csak a postára ment és a másik pasas szándékosan elé ugrott,míg a másik az ellenkezőjét mondta,hogy csak álldogált a zebránál,és az autós elütötte.Az autós súlyosabban sérült(műteni kellett)A végén kiderült,hogy a "gyalogos" egy öngyilkos jelölt,mert a kórház emeletéről is kiugrott..Ízi betegen is nagy készülődésben van az esküvő miatt,és állandóan Meredith-et hívja,hogy próbálja fel a ruhákat.De sokszor eljátssza,hogy éppen "valami rohama van" így a többiek már nem tartják viccesnek.A végén persze tényleg szarul lesz..Nagyjából ennyi..A többi nem volt olyan érdekes.( a gyerekosztályon egy gyermek haldoklik,és ez is téma volt)Ja és még valamit..Most nem ugrik be a leszbi dokinő(a fekete hajú) neve, az ő apja megjelenik,hogy a lányát haza vigye Mexicóba..És a dokinő el van keseredve,majd vitázik az apjával és kidobja...

A neten már fent van,és le tudod tölteni..

2010. jún. 16. 14:51
 2/3 anonim ***** válasza:
én is ugyanígy jártam, a végét láttam csak:)
2010. jún. 16. 18:01
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi első!

Hol lehet letölteni?

2010. jún. 16. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!