A Barátok Köztben Berényi Júlia Berényi Claudia rokona
ugye? Többi lent *vérfertőzés* (? )
Figyelt kérdés
Na szoval ,,Julia Claudia (ha jóltudom C-vel kell irni) lanya ,mindketten Berenyiek. Viszont Julia egyutt Berenyi Attilaval es Berenyi Mikivel is ...valamilyen verrokonsag van kozottuk,nem?
Nem túlzok ha azt mondom,hogy legalább 15 éve,hogy utoljára néztem egy ideig de ha jól tudom Claudia férje volt valami Berényi aki meghalt. Azt hiszem fiuk is volt aki szintén meghalt. Claudia és Miklós között így nincs genetikai kapcsolat. Kérdés ,hogy Júlia az a Berényi férjtől született vagy mástól.Mert ha mástól akkor közte és Miklós sincs genetikai kapcsolat. Ez az Attila sajnos nem vágom kicsoda de ha Júlia nem a halott Berényi lánya köztük sincs rokoni kapcsolat.
Remélem érthetően írtam le :D
2018. jún. 6. 21:45
2/13 anonim válasza:
Berenyi Claudia lanya Julia. ( evekig nem tudta hogy hol van a lanya, mert annak idejen valaki masnak adta, hogy nevelje fel. Claudia azert Berenyi, mert a kezdetek kezdeten Miklos es Andras testverenek a felesege volt, Zoltannak, aki mar kb az 1. vagy a 2. reszben meg is halt. ( Azota ugye Andras is meghalt, ill. elokerultek az eltunt testverek ( Attila, Agnes). Berenyi Julia pedig azert Berenyi, mert egy ilyen vezeteknevu ffihoz ment felesegul . ( Attilahoz) Tehat gyakorlatilag Juli csak BerenyiNE xy Julia, nincs verrokonsag az emlitett ferfiakkal.
2018. jún. 6. 21:49
3/13 A kérdező kommentje:
Koszi ,mentek a zoldek😃
2018. jún. 6. 21:53
4/13 anonim válasza:
Jól írja a második válaszoló.
Júlia az Claudia törvénytelen gyereke, még azelőttről, hogy összeházasodott Zoltánnal.
Claudia attól Berényi, hogy Berényi Zoltán felesége volt, Júlia meg valami magas rangú cégvezetővel, vagy politikussal való tizenéves kori kavarásából lett. Nem vérrokona senkinek a Berényi fiúk Zoltán, András, Miklós, Attila közül.
2018. jún. 7. 12:17
5/13 anonim válasza:
:D Julia karaktere azonban egy ribiere hajaz, miutan szep sorban az osszes berenyi testverrel lefekudt majdnem.... :D
2018. jún. 7. 16:19
6/13 anonim válasza:
bizony!juli Claudia fiatalkori kapcsolatábol született még mielött zoltánhoz hozzáment,és mivel még fiatal volt,és csóró,így állami gondozásba került.sőt juli születési neve Tímea volt,csak akik örökbe fogadták nevükre vették,és a julia nevet kapta.A nevelő apja már szerepelt is a sorozatba.sőt mátét néha lepasszolták az öregnek.akkor került juli a sorozatba, mikor megszületett Nóra és Miki Timikéje,akkor jutott eszébe klaudiának, és ő kereste meg.
2018. jún. 15. 16:30
7/13 anonim válasza:
Igen is van rokoni kapcsolat Juli és a Berényi fiúk között. Valakiről megfeledkeztetek: Berényi Ákos!... Ő Claudia és Berényi Zoltán fia volt. Szóval Juli és Ákos akkor féltestvérek mivel az anyjuk közös. Tehát akkor András a bátyja fiának a féltestvérével folytat viszont. xD Durva!
2020. márc. 29. 16:01
8/13 anonim válasza:
folytat viszonyt*
2020. márc. 29. 16:02
9/13 anonim válasza:
az a helyzet, hogy valamikor kiderült, hogy Miki és András csak féltestvérek!azt már én sem tudom, hogy anyai, vagy apai részről! jól meg van ez keverve!
2020. márc. 29. 18:28
10/13 anonim válasza:
“ bátyja fiának a féltestvérével folytat viszonyt” - de attol meg Juli nem verrokon veluk. Viszont durva h sorba lefekudt Andrassal, akit Attilaval csalt, majd Mikivel is, akitol visszatert Atillahoz. :D nem is ertem h miert baratok kozt a cime, lehetne inkabb csaladtagok kozt :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!