Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A S. H. I. E. L. D. ügynökei...

A S. H. I. E. L. D. ügynökei 4-5. évad magyarul?

Figyelt kérdés
Nem tud valaki róla, valamit, hogy fogják e szinkronizálni az első 3 évad után a többit is? Vagy mit gondolotok erről? Én ennyi idő kihagyás után nem nagyon reménykedek, de nagyon jó lenne. :

2018. jún. 5. 10:08
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos az a helyzet a Shield-del, hogy történt egy tulajdonosváltás a Viasatnál, és az új fejesek nem kérték be a 4.évadját. Már Amerikában is nagyon gyengén teljesített, mondhatni kegyelemből kapta meg az 5.évadot, és nagyon csekély az esély a folytatásra, szóval az esély arra, hogy szinkront kapjon a 4.évad is nagyon icike picike :S
2018. jún. 5. 17:16
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Akkor megnézem feliratos változatban :D
2018. jún. 9. 10:54
 3/4 JackDenielsz válasza:
100%
Tudtommal, a 6 évad forgatásai egybe kezdődtek az Avengers 4 utóforgatásaival ebből következhet egy teória, igen, hogy valami minimális összefüggés lesz majd esetleg valamelyik szereplő megjelenik itt-ott. Valami hasonló. De persze én se 100%-ra mondom ezt, nekem ez az információ van a birtokomban.
2018. dec. 11. 23:04
 4/4 anonim ***** válasza:
nem kap majd szinkront
2021. máj. 16. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!