Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Narniában az oroszlán...

A Narniában az oroszlán animált vagy beidomított állat?

Figyelt kérdés
Nem igazán tudom eldönteni, hogy animálva van vagy pedig egy oroszlánt beidomítottak.

2018. máj. 30. 23:15
 1/10 anonim ***** válasza:
Ez most komoly?
2018. máj. 30. 23:22
 2/10 anonim ***** válasza:
69%
beszélt bakker,emberi szavakat formált a szája...szóval betanított állat volt.
2018. máj. 30. 23:33
 3/10 A kérdező kommentje:
Az egy dolog hogy beszélt... Az nem jelenti, hogy az egész állat animálva van... Rengeteg filmnél használtak valódi állatokat, ahol az állat beszélt. :) De azért még ti nézzetek engem hülyének...
2018. máj. 30. 23:36
 4/10 anonim válasza:
28%
Lol, természetesen beidomított. Az idomárja elmesélte, hogy a legnehezebb dolog az volt, amikor meg kellett tanítania beszélni az oroszlánt, és később is nehezen tanulta meg a szövegeket, mert nem tudott olvasni és hallás alapján kellett szöveget tanulnia. Kemény meló volt. De sikerült - ahogy az a filmből is látszik.
2018. máj. 30. 23:46
 5/10 A kérdező kommentje:
A kettő még mindig nem zárja ki egymást... Megismétlem, nem az első film, ahol valódi állatokkal dolgoztak és az állat beszélt...
2018. máj. 30. 23:47
 6/10 A kérdező kommentje:
Nem ez lenne az első film*
2018. máj. 30. 23:48
 7/10 anonim ***** válasza:
98%-ban 3D-s az oroszlán. Kb. 3-4 jelenetben volt valódi, de az is szigorúan olyan jelenet volt, amiben az oroszlán semmilyen kapcsolatba se került emberrel. Ebből pedig alig van néhány, szóval elmondható, hogy nem valódi az oroszlán.
2018. máj. 31. 00:06
 8/10 A kérdező kommentje:
Közben nagynehezen sikerült nekem is információkra bukkannom... Tényleg nem valódi, viszont az okostojásoknak, akik itt lenéztek üzenném, hogy mielőtt beleokoskodnak egy témába járjanak utána... Ugyanis elég minimális az oroszlán szempontjából az animáció. Főleg a szája lett animálva úgyhogy ezzel az erővel akár valódi is lehetne...
2018. máj. 31. 00:10
 9/10 A kérdező kommentje:
A 7-esnek pedig köszönöm a választ! :)
2018. máj. 31. 00:12
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem van egy dvd-m bővített kiadásban, ott elmagyarázzák hogy animált. Mindegy egyes sörény(?) Szálat egyenként raktak rá 😱
2018. jún. 19. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!