Van, vagy lesz-e olyan része a Fűrész c. filmsorozatnak, amiben végre az az undorító mocskos, gyáva fosdarab gyilkolászó boss, aki egyszer se meri felvállalni a pofáját, szánalmasan megdöglik?
Figyelt kérdés
2018. máj. 30. 18:08
1/8 anonim válasza:
Ha Jigsaw-ra gondolsz, akkor a harmadik részben meghal.
2/8 anonim válasza:
Szerencsére mind megdöglik. A legirritálóbbat a 7. rész végén a korábbi áldozatok bezárják az első rész színhelyére és elveszik tőle a fűrészt, hogy ott dögöljön meg.
3/8 A kérdező kommentje:
"Szerencsére mind megdöglik"
Hogyhogy mind?! Nem csak egy volt végig?
A "Kirakós Gyilkos"-ra gondoltam, csak nem jutott eszembe a "becsületes neve"
2018. máj. 30. 19:08
4/8 anonim válasza:
Eredetileg egy volt, de aztán fosta magából a többi a gyilkost, Kramer azt hiszem...Amandát, meg azt a nyomozót is.
És a Jigsaw (új Saw) filmben megint egy új gyilkos van, de mondjuk ő nem halt meg.
5/8 anonim válasza:
6/8 anonim válasza:
Nem tudom hogy láttad e a 3-4. Részt! De a 3. Rész végén fűrésszel elvágják a torkát a 4. Rész elején pedig felboncolják a gyilkost. (Johnt) De szerintem ha jol emlékszem már a második rszben benne volt hogy Amanda a társa!
7/8 A kérdező kommentje:
"De a 3. Rész végén fűrésszel elvágják a torkát a 4. Rész elején pedig felboncolják a gyilkost."
Akkor hogy van mégis ötödik.... meg hatodik rész?!?
2018. aug. 7. 21:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!