Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Az Elit játszma (Molly's...

Az Elit játszma (Molly's Game) mikor jelenik meg magyarul?

Figyelt kérdés
A film még január legelején került a moziba, és már majdnem június van, ilyenkorra ki szoktak jönni a filmek. A Commuter pl. egy héttel később került moziba, és már vagy 3 hete kijött. A legsötétebb óra még később, az is kinn van vagy 2 hete. A Star Wars 8 kb. 3 héttel előtte, és az már több mint egy hónapja kijött, és sorolhatnám. Ezek alapján nem értem az Elit játszma hol késik, meg fog egyáltalán jelenni? és ha igen mikor? Csak mert a moziban úgy tudom magyar szinkronosan adták, tehát az nem lehet indok hogy nem jelent meg magyarul...

2018. máj. 28. 21:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Te most arról beszélsz hogy DVD-n mikor jelenik meg szinkronosan, vagy a neten?Egyebkent a neten tuti fennt van jo minőségbe (bár lehet csak mozis hanggal).
2018. máj. 30. 21:14
 2/3 A kérdező kommentje:
@Szikszalag: A kettő nagyjából ugyanaz, hiszen kéz a kézben járnak. Nekem mindegy hol csak az a kérdés MIKOR jön ki magyarul?
2018. máj. 30. 22:37
 3/3 anonim válasza:
Még a neten sincs fent magyarul de még mozis hanggal sem jelenleg csak eredeti nyelven érhető el...pedig már énis nagyon várom.
2018. dec. 22. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!