Miről fog szólni az Amerikai Horror Story ősszel érkező 8. évada?
Figyelt kérdés
Tudja valaki?#sorozat #történet #horror #évad #ősz #tartalom #Lady Gaga #American Horror Story #Amerikai Horror Story
2018. máj. 28. 20:01
1/4 anonim válasza:
Vágyról vagy erőszakról fog szólni.
2/4 anonim válasza:
Lady Gaga is benne lesz? Úgy tudtam, ő már nem szerepel. :D Amúgy nem találtam sehol, hogy miről fog szólni
3/4 anonim válasza:
Egyesek szerint a következő évad címe Radioaktív lesz, nem tudom, hogy ez mennyire igaz, mindenesetre a jövőben fog játszódni, 2020-ban.
4/4 anonim válasza:
Az előző válaszoló vagyok, ugy látszik mégsem radioaktív téma lesz, hanem Murder House és Coven crossover lesz. (Konkrétan a két évad folytatása egy évadba lesz összerakva.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!