STARWARS SOLO vélemény?
Elmondom énis:(SPOILER VESZÉLY):
Az eleje nekem kicsit wtf volt, viszont ahogyan csuvit behozzák az szenzációs! Volt menne humor,izgalom. A végére mondjuk már nemigazán értettem ki-ki oldalán áll. Az a lázadó CSAJ engem nagyon váratlanul ért viszont jó ötlet.És é végén nagyon örültem hogy DarthMaul-t beletették <3 Szerintem ez volt az egész csúcspontja. Remélem lesz hozzá még valami kiegészítés :) Piszok jó, hogy megismerhettük pl: Landót vagy, hogy Megtudtuk, hogy mi lett Ora Sing-el.
Szigorúan szubjektív véleményem.
Nekem tetszett. Nem volt olyan jó, mint a Zsivány egyes, de a 7-8 nál mérföldekkel jobb.
2 dolog volt ami zavart engem, az egyik amikor megkapja a Solo nevet az nagyon idétlen volt, a másik pedig a feminista droid volt.
Nem volt olyan rossz.
SPOILER
Kedvencem a Maul szereplés volt, meglepett de nagyon bejött :)
A szereplők se voltak olyan rosszak, Han sem volt katasztrófa, Lando meg fenomenális volt
Jó film és mindenkinek tetszett, akikkel voltam.
Szerintem meg igenis jó ötlet volt, ahogy megkapta a Solo nevet. Frappáns. De ízlések és pofonok. :)
a dizni érából eddig ez volt a legjobb rész.
ami esetleg gyengécske lett,mert erőltetett volt az a jogvédő robot,meg hogy a badass mandalori sisakos kalózók igazából gyerekek voltak és a kirát játszó színésznő volt igen gyenge választás.
ezeket leszámítva korrekt volt és többször nézős a többi dizni sw résszel ellentétben.
Nekem tetszett. Az egyetlen dolog amit erőltetettnek, oda nem illőnek tartottam végig az a femináci droid, de hát tudjuk hogy manapság SW filmet nem készíthetnek feminista meg egyenlőségi propaganda nélkül, még viszonylag olcsón megúsztuk szerintem ennyivel. A többi az jó volt, nekem a Solo név eredete meg Csuvi behozása is tetszett, Qirával se volt bajom, sőt kifejezetten vonzóra és érdekesre sikerült a karaktere, Lando hatalmas volt, Beckettet is bírtam, és Ehrenreich meglepően jól hozta Solot, a színészi gárdára nem lehetett panasz. Maul nagyon ütött a végén, szépen megágyazott a folytatásnak, amiből aztán a mozis bukta miatt jó eséllyel semmi nem lesz, maximum képregény.
Off: Aurra Sing hol szerepelt a filmben?
"Vagyis addigra meghalt remélem nem vették be ezt a szar mű lábas részt."
Azta
1. Pont a CW-t oltod le ezzel ami egy rajzfimsorozat és mérföldekkel KOMOLYAB és érdekesebb mint a disney féle agymenés (kivétel zsivámy egyes, mandalorian meg a CW 7. Évad meg talán még személyes vélemény de a Rebels is.
Miért ne élhette volna amúgy túl? Ennyi erővel Vader létjogosultsága az eredeti filmekben is f@szság? Vader ezerszer rosszabbul járt levágták két lábát és az egy megmaradt karját egy lávafolyam. Szélén égett el alig maradt életben ezekután meghalt a felesége és egy cseppet sem kényelmes páncélban kelett töltetnie mindenapjait és élt. Mault meg kettévágták és lezuhant egy valszeg "puhább" helyre mert akkor tényleg nem élte volna túl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!