Stranger thing vagy Riverdale?
Figyelt kérdés
13 reasons why- első évadával most végeztem, a másodikat várom magyar felirattal...:D Új sorit keresek addig.
Sokat hallottam a riverdale és stranger thingsről. Melyik miről szól?!
Legjobban a romantika, akció, talán dráma kategóriás filmeket/sorikat szeretem. Melyiket ajánlanátok?
Köszi:)
2018. máj. 25. 19:58
1/7 anonim válasza:
Ha inkább romantika akkor Riverdale. Ez egy kis városról meglepően Riverdaleről szól:D Melyben történik egy gyilkosság és azt próbálják megoldani mind ezt fiatalok szemszögéből rózsaszín felhőn és borzalmas titkokon át látva. A stranger things pedig inkább egy fantasy horror szerűség, romantika nem igazán van benne. Szóval ha dráma romantki crimi(ami ugyebár az akciót azért hozza magával) érdekel akkor abszolút Riverdale.
2/7 anonim válasza:
Első vagyok... UI: jó sorozatokat találsz, én most fejeztem be a 13 reasons why 2. évadát:)
3/7 anonim válasza:
Riverdale :) De a 13 rw-nak már megvan néhány részéhez a felirat
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Igen tudom, 2 évad első, második része már fent van, láttam:):D
De akkor a riverdale lesz:)
2018. máj. 26. 16:03
5/7 anonim válasza:
Én is a Riverdale-t ajánlom, nagyon jó! (Romantikus is, dráma is, perfect.)
6/7 Katarina Cosgrove válasza:
riverdale minden keppen. A Stranger things tele van pakolva szornyekkel es abbol all az egesz sorozat hogy megolnek 2 szornyet igy elso alkalommal jo de mar tobbszor nem tudom megnezni
7/7 anonim válasza:
Szerintem mindkettő jó, viszont jobban szeretem az ST-t. Nagyon aranyosak a színészek, jó a történet és imádom a 80-as évek hangulatát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!