2/8 A kérdező kommentje:
Általánosságban. Az első kettő részt láttam eddig, elgondolkodtató....
2018. máj. 24. 21:51
3/8 A kérdező kommentje:
... vagyis fogalmam sincs mi volt a végén, miről szólt az egész.
2018. máj. 24. 21:53
4/8 anonim válasza:
ahogy én kivettem azt a lehetetlen élethelyzetet mutatja be különböző módokon,amikor a fejed tetejére is állhatsz,de így vagy úgy,ki fogod szopni a fa-szt.
és az ebben lévő vergődésbe merít alá a sori minden része szórakoztató,megdöbbentő,meglepő vagy épp morbid módokon.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Neki állok a harmadik résznek, mindenesetre nem egy tucat sorozat, lehet rajta töprengeni.
2018. máj. 24. 21:57
6/8 anonim válasza:
Erkölcsi és társadalmi kérdéseket vet fel mindenféle technológiai vívmány hatásának/kihasználhatóságának bemutatásával
7/8 TheOneAboutAll válasza:
A Black Mirror a legjobb sorozat amit valaha láttam.
8/8 anonim válasza:
Az első rész, hogy mi mindenre képesek az emberek a hírnévért. A miniszterelnök elég jól jött ki a megrendezett botrány után. A nézők, ahogy várják a showt, végig nézik, jókat röhögnek, undorodnak, kiből mit vált ki... de szinte mindenki kíváncsi és nézi, hisz nem ők a célpont.. így könnyű. A második rész az, hogy a sztárok hogyan válnak híressé. Mi mindenre képesek egy szerepért, eladják magukat... stb. A tehetség nem a legfontosabb. A srác is a végén lehordja őket, utána meg ő is be áll a sorba. Képmutató társadalomról szól, mint amilyen a valóságban, csak a színfalak mögöttieket mutatják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!