Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Draco Malfoynak és Pansy...

Draco Malfoynak és Pansy Parkinsonnak volt viszonyuk vagy csak a fanfic-ekben van így?

Figyelt kérdés

2018. máj. 21. 20:16
 1/6 anonim ***** válasza:
24%
Én úgy tudom le is feküdtek egymással, ahogy Ron és Hermione vagy Neville és Luna is, csak a könyvekben ezt nem részletezték nehogy korhatáros legyen.
2018. máj. 21. 21:05
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Pansy nyomult Malfoyra, de konkretan nem volt kimondva a konyvben, hogy egyutt vannak (legalabbis en nem emlekszem ilyenre) Nekem ugy tunt, hogy Malfoy annyira nincs oda erte, mint forditva, ettol fuggetlenul persze siman lefekudhettek
2018. máj. 22. 09:27
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondták, hogy lett volna.
2018. máj. 24. 11:34
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Valamilyen biztos. Együtt mentek a bálba, aztán a hatodik elején a vonaton egyik a másik ölébe feküdt, a jelenet végén pedig írja, hogy Pansy nyújtotta felé a kezét, szóval minimum kézfogás szinten voltak.
2018. máj. 25. 20:00
 5/6 anonim ***** válasza:
88%
Neville és Luna? Na de kérlek! Ezt melyik rész sorai közül olvastad ki?
2018. máj. 28. 21:20
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy volt koztuk valami, de draco szerintem nem erzett nagyon sokat pansy irant. Amugy a konyvekben nincs leirva semmi konkretan, csak pl az hogy egyutt mentek a balba meg pansy dracot simogatta stb
2018. jún. 14. 08:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!