Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ezt a filmet keresem, ismeri...

Ezt a filmet keresem, ismeri valaki?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Remélem lesz valaki aki tud segíteni!

Sajnos csak egyetlen egyszer láttam ezt a filmet,és se a címét se a főszereplőt nem ismerem.

Ez is olyan tipikus"szuperemberes" film. A történet az,hogy egy pasi,katonaféle részt vesz egy kutatásban amitől "szuper" képességei lesznek.

Intuitív harc felismerés, gyorsaság,erő.Kiszabadul a "teszt helyről" és egy nővel menekül a hadsereg elől. Ennek a filmnek a címe érdekelne.

2018. máj. 19. 14:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
szerintem vagy a tökéletes katona,vagy a bourne hagyaték.de ez csak tipp.mindkét film témája hasonló az általad említettel
2018. máj. 19. 14:41
 2/12 A kérdező kommentje:
A tökéletes katona filmeket ismerem. Nem azok közé tartozik. A Bourn hagyaték hasonló,de nem az. Ebben egy "névtelen senki" nem híres színész a főszereplő.
2018. máj. 19. 14:56
 3/12 anonim válasza:
Ez a Hihetetlen Hulk lesz szerintem :)
2018. máj. 19. 15:09
 4/12 A kérdező kommentje:

Hulk xD

Jó film,de nem az :D

Itt nem változik meg a pasi külseje,és halhatatlan sem lesz. Tök hétköznapi marad,csak "szuper képességei" lesznek.

2018. máj. 19. 15:21
 5/12 anonim ***** válasza:
még egy tipp Hardcore Henry
2018. máj. 19. 15:26
 6/12 A kérdező kommentje:
Nem a Hanry. Annyira emlékszem,hogy vagy rendőr vagy katona akit halottnak nyílvánítanak, és átesik egy kísérleten. Tudom eddig ez tiszta tökéletes katona,de nem az. Mikor magához tér a pasi azonnal megpróbál elszökni,végigveri az őröket,közben szitává lövik,de meggyógyul. Egy 40-es rövid sötét hajú faszi,elálló fülekkel.
2018. máj. 19. 15:33
 7/12 anonim ***** válasza:
A tökéletes harcos?
2018. máj. 19. 16:24
 8/12 anonim ***** válasza:
meg visszaterve 2008as film
2018. máj. 19. 16:25
 9/12 A kérdező kommentje:

A tökéletes harcos!!!!!!

Azaz!!!!

Imádlak,köszönöm szépen!!!!!

2018. máj. 19. 16:42
 10/12 A kérdező kommentje:
Most már csak az a baj,hogy eltűntették az internetről. Még torrent oldalakon sem elérhető:(
2018. máj. 19. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!