Hogy érthessem az Infinity War-t melyik Marvel filmeket nézzem meg? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Nagy vonalakban megvannak a karakterek, de szeretném, ha azért tudnám, hogy mit nézek. Láttam a Thor Rangarnok-ot, a Galaxis őrzői 1-et, és az Avengers első részét. (tudom, tudom fu_k logic..) Ezek általában ilyen barátaimmal elmentünk mozizások voltak, és most szeretném végre "teljessé" tenni az élményt. Úgy hallottam, hogy a Vasember 2-3 nem jó, a Hulk kihagyható, a Thor 1-2 szintén nem akkora eresztés.
Melyikek azok, amiket mindenképpen nézzek meg, és melyik elhanyagolható?
Köszönöm a segítséget!
2018. máj. 18. 18:57
1/3 anonim válasza:
Amerika kapitány 1-2-3(a 3-ban tűnik fel pókember,hangya,és itt vesznek össze Kapitány és Stark)a Vasember 2-3 valóban elhanyagolható,a Thor 2 tényleg nem nagy eresztés,de az 1.részt nézd meg mert nagyon jó. Na meg Doctor Strange-t is nézd meg mert az egyik legjobb szuperhősfilm szerintem,mondom ezt úgy hogy nem voltam meggyőződve hogy a főszereplő jó választás.ennél nagyobbat nem is tévedhettem volna.E
2/3 anonim válasza:
Ha érteni akarod a végtelen háború befejezésének utolsó 5 percét, akkor a marvel univerzum összes részét meg kell nézned, hiszen az univerzumok lényeinek felét pusztítja el egy csettintéssel.( Spoiler) [link]
3/3 A kérdező kommentje:
A spoilert a spoiler felirat UTÁN szoktuk kiírni.
2018. máj. 26. 17:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!