Chio.hayaka kérdése:
Tokyo Ghoulban mivel etetik a Cochlea (azaz a börtönben lévő SS-rangú Ghoulokat) ghouljait?
Figyelt kérdés
Ugye ha nem esznek ők is éhen halnak,egy hónapig bírják ez benne is van az animéven, de az miért jó az embereknek hogy etetik őket, ezért nem halnak meg de fogva vannak tartva? Vagy mégis hogy működik ez? És ha etetik őket akkor hullákkal?2018. máj. 15. 08:24
1/6 dragon7 válasza:
Jó kérdés, nekem eszembe se jutott. :D Szerintem hajléktalanok, vagy öngyilkosok holttestével etetik őket, de hogy mire jó az életbentartásuk, azt nem tudom. Semmi értelme.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :D én eléggé elgondolkodtam ezen, és úgy voltam vele ha már olyan nagy veszélyt jelentenek és végre el vannak fogva akkor nem az az ésszerű hogy nem etetik őket és kész éhen halnak? És nincs több gond velük? De mivel életbe vannak etetniük kell őket de ezzel eláruják az elveiket, pont az nem tetszik az embereknek hogy őket eszik, és akkor még etetik őket? Szóval így sehova se lyukadtam ki. Gondoltam a mangában le van írva, és talán egy Manga olvasó ide talál és tud rá választ adni.
2018. máj. 16. 15:53
3/6 anonim válasza:
Uuuuuh... ez jó kérdés.
Én sem olvastam a mangát, de az öngyilkosok testével való etetés az jó ötlet. Mivel a ghoul-ok különlegesen gyorsan regenerálódnak, lehet, hogy a többi bezárt ghoul húsával... bár ez a teória sem tökéletes, az biztos...
Az is lehet (bár mint említettem nem olvastam a mangát), hogy egyáltalán nem gondoltak erre a kérdésre. Ez engem is érdekelne, úgyhogy majd "megfigyelem" a további válaszokat
4/6 anonim válasza:
Én még arra tudok gondolni,(azon kívűl amit irtatok)
hogy azokkal a bűnözőkkel etetik őket akiket halálra ítéltek. :) De ez csak egy feltételezés...
5/6 anonim válasza:
Második válaszoló, nem, nem a másik ghoulok húsával etetik őket, mivel akkor kannibalizálnának, ezáltal pedig erősebbé válnának.
Egyfajta táppal etetik őket.
6/6 anonim válasza:
szerintem is öngyilkosok és halálraítéltek testével etetik őket, és információ érdekében tartják őket életben. de aztán nem tudom, lehet tényleg valami tápon élnek szegénykéim xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!