Ti hogyan rangsorolnátok a Star Wars leghíresebb "gonosz" karaktereit erejük alapján?
Szerintetek az alábbi karakterek hogyan állíthatóak rangsorba legerősebbtől a leggyengébbig? :
Grievous
Darth Vader
Palpatine/Darth Sidious
Snoke legfőbb vezér
Kylo Ren
Dooku gróf
Darth Maul
Savage Opress
Asajj Ventress
Jango Fett
Boba Fett
Pre Vizsla
Fő Inkvizítor
Hetedik Nővér
Ötödik Fivér
Nyolcadik Fivér
Pong Krell
Én csak a filmeket nézem:
1) Sidious
2) Vader
3) Dooku
4) Snoke
5) Kylo
6) Maul
7) Grievous
8) Jango
9) Boba
1.Darth Sidious
2.Snoke
3.Darth Vader
4.Dooku gróf
5.Darth Maul
6.Assajj Ventress
7.Pong Krell
8.Grievous
9.Savage Oppress
10.Kylo Ren
11.Fő Inkvizítor
12.Nyolcadik Fivér
13.Hetedik Nővér
14.Ötödik Fivér
15.Jango Fett
16.Boba Fett
17.Pre Vizsla
De amúgy így hogy ilyen rohadt sokan vannak nagyon nehéz őket egyértelműen rangsorolni,ezért erősen szubjektív a lista. Snoke fővezért és Kylot például nem is igazán lehet összehasonlítani a többivel mert nincs közös pont amihez viszonyítani lehetne.
Én azt mondom,hogy 1-5-ig és 11-től 17-ig viszonylag könnyű rangsorolni őket,de a sor közepén teljes a káosz. Sidious valószínűleg a legerősebb max ha esetleg Snoke-ról olyan dolog derül ki ami felülírja a dolgokat akkor ő kerül az első helyre. De nem hiszem,hogy ilyen lesz tehát marad Sidious. Vader se tudott kiteljesedni a gépteste miatt pedig valószínű,hogy erősebb lenne Sidiousnál is.
A két Fett és Pre Vizsla pedig biztosan a leggyengébbek és ezek közül is Pre Vizslát szerintem bármelyik Fett lenyomná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!