The Walking Dead spoiler? 7. évad kérdések?
Ha eljutottál a hetedik évadig akkor te is tudod, hogy a fő(bb)szereplők sem halhatatlanok. Itt egy kis nosztalgikus első évados poszter. Ma már csak egy szereplő él közülük.
A második évadból is csak hárman
Ilyen szempontból Daryl karaktere pont ugyanúgy esélyes bármelyik félévad- vagy évadzáróban hogy búcsúzzon.
De értem a lényeget.
Azoktól kérdezném inkább, akik már végignézték a sorozatot.
Vagy még nincs vége? Hány évada van amúgy és lesz még ha igen mennyi?
mi lenne a véleményem?
negan egy kö-csög hűbérúr.
ettől függetlenül remek főgonosz.
illetve most már nem ..
8.évad 10-nél vagyok, Carl meghalt ..
Most a nyolcadik évadra eléggé megzuhantak a nézettségek, az utolsó három évadhoz képest a nézők fele kiszállt. Ha ez ilyen trendben folytatódik, lehet hogy nem lesz még ugyanennyi évad belőle.
Értem én hogy kell a dráma és nem lehet a Hershel farmon évadokon át vakációzni, de valahogy már kezd a sokadik önismétlésbe átmenni az egész. Én csak darálva nézem az évadok végén, és semmilyen várási faktor nem volt az utolsó évadnál. Mert úgyis mindig minden ugyanarra megy ki: találnak egy jó helyet, jön valami fő gonosz akivel nem tudnak kiegyezni, majd egy kis harcolás után a helyszín lakhatatlanná válik és kezdődik az egész elölről. Ebből a szempontból a 8 évad is teljesítmény, és már simán lehetne kaszálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!