Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Family Guy, vagy South Park?

Family Guy, vagy South Park?

Figyelt kérdés
Sokáig egyiket sem néztem, kb. másfél éve kaptam rá a Family Guy-ra, azóta szinte függő lettem. Seth MacFarlane zsenialitása egészen ámulatbaejtő. Stewie karaktere annyira összetett és sajátságos, hogy néha szinte el sem hiszem, hogy csak egy egyszerű rajzfiguráról van szó. Az is dilemmát okoz, hogy most akkor az alkotót bálványozzam érte, vagy a magyar hagját, a szintén kiváló Dolmány Attilát. Közben belenéztem néhány South Parkba is és valami eszméletlen nagyot csalódtam. Ostoba, eröltettet gagyi az egész. Nem is értem, hogy lehet egyáltalán egy lapon említeni a kettőt.

2018. máj. 12. 18:11
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Más kategória. A Family Guy könnyed szórakozást biztosít a nézőnek, míg a South Park többnyire komoly társadalmi kérdéseket feszeget. Nehezebb rajta kikapcsolni.
2020. szept. 13. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!