Valaki aki megértette leirja röviden az Emlékezz rám című film tartalmát, spoilerét?
Figyelt kérdés
Valaki aki nézte írja le lécci pontosan miről is szólt röviden? Mert nem tudtam odafigyelni 100százalékban, és mégegyszer nincs kedvem megnézni..Aki nem nézte, de megakarja haggya abba az olvasást. Azt vettem, hogy 2 szálon futott a cselekmény a doki aki kereste az eltűnt fiát és nyomozott a szellemgyerek után, aki már nagyon rég hallott volt(nemértem miért nyomozott de összefüggésben volt a fiával), és a fiatalok akik átakarták csinálni a házikót és nekik többször megjelent a szellemgyerek. Na ennyit vettem ki, meg hogy a végén volt csavar, talán élt a fia? Vagy felébredt a szellem a fia testében? És a keresztek?2018. máj. 11. 12:00
1/3 A kérdező kommentje:
Jajj bocsi a film címét rosszul írtam, Emlékszem rád /I remember you/ a címe.
2018. máj. 11. 12:11
2/3 anonim válasza:
3/3 A kérdező kommentje:
Nincs tartalom😀
2018. máj. 11. 13:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!