Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a film címe amit láttam az...

HentesNachos kérdése:

Mi a film címe amit láttam az HBO-n, kb 10 éve?

Figyelt kérdés

Azóta foglalkoztat, sajnos nem tudom a címét. Csak az utolsó fél órát láttam.

Leírás:

Az egész film lassú, viszonlag csendes, és rendkívül nyomasztó hatású! Semmi vígjáték jellegű vonása nincs. Az HBO-n láttam.

Vidéki ház, Amerika. Egy család él ott, egy beteg nővel, aki azthiszem az anyuka, vagy a nagymama. Beteg, így folyamatosan ápolni kell, de a megkeseredettsége, és depressziója gonosz szájízt ad mindennek. Szarkasztikus, gúnyos, megalázó, és lekicsinylő, ahogy beszél a családtagjaival.

Az emeleten lakik. Egy konkrét jelent, hogy kirándulni mennek, és a férfi kérdezi, hogy csomagoljon-e szendvicset, a nő rárivall, hogy mit képzel, hová mennek, valami túrára? Minek kellene szendvics. Majd amikor odaérnek, akkor leszidja az embert, hogy azért két szendvicset nem lett volna túlzás becsomagolni.

Az egész család szenved a nő elkeseredettségétől. Mozgáskorlátozott.

Hosszú szenvedés, és kínlódás után a nő meghal. Utolsó jelenet, hogy egy mély sír alján fekszik, a többi családtag pedig nézi.

Megkönnyebbülés lesz úrrá a hangulatban.

Kérem, ha valakinek beugrik hasonló, azonnal írjon!

Köszönöm

2018. máj. 10. 12:28
 1/1 anonim ***** válasza:
45%
A film címét nem tudom, de itt a gyiken naponta olvasni ilyen sztorit.
2018. máj. 10. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!