Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » The Walking Dead szerintetek...

The Walking Dead szerintetek is egy beteg sorozat?

Figyelt kérdés

03/02-nél tartok, de elegem van abból, hogy mindenki elpatkol ..

Miért van ennyi gyilkolászás??

Az elején még tetszett a menekülősdi, de ez egyre brutálabb ..

2018. máj. 7. 17:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ne izgulj, egyre szarabb lesz.
2018. máj. 7. 17:28
 2/13 anonim ***** válasza:
Nem, de ennyire "élethű" ronda, félelmetes zombit egyetlen más horrorba sem látni
2018. máj. 7. 17:36
 3/13 A kérdező kommentje:

Tényleg? :S

És az mennyire gáz, ha 4 nap alatt jutottam el eddig?

Csak azért, mert egyre paranoidabb vagyok. Mindenben ezeket az izéket látom és kezdek félni mindentől. Már beszereztem egy rugós zsebkést. Este alváskor órákig rettegek, ha próbálok aludni, becsukom a szemem és az izéket látom. Ha nagy nehezen el bírok aludni, akkor egykét óra után vért izzadva ébredek. A fejem is folyton fáj, mert ha nem a film közbe, akkor a napközbeni félelemtől vagy éjjel az álmoktól stresszelek.

Hogyan küzdhetném le?

2018. máj. 7. 17:38
 4/13 anonim ***** válasza:
Oooo, akkor neked valo. Egyre kevesebb zombit olnek, egymast olik az emberek.
2018. máj. 7. 17:45
 5/13 A kérdező kommentje:

Meg amúgy próbálom azt kitalálni, hogy mit tennék ilyen helyzetekben, kvázi hol cseszték el az emberek.

Pl amikor a kiscsaj elszökött én biztos ott maradtam volna és megvárom Ricket, vagy ha jöttek volna az izék, akkor nem összevissza rohanok, hanem felmászok egy nagyobb fára, mivel úgy vettem észre nem tudnak mászni.

Vagy amikor Andrea Michonnal szállást kapott a "kormányzónál", én biztos a fekete csajjal maradtam volna, hisz előtte közel egy évig milyen okosan megoldotta egyedül, látszott, hogy van tapasztalata, okos, ügyes és nem fél, képes megvédeni magát és a társait is. De főleg, amikor visszament a börtönbe Andrea és kiderült, hogy a csávója hazudott neki és akkor sem esett le neki, de azért még mindig visszament újra és újra.

Meg itt a 4. évad elején, amikor a srác éjjel beteg lett. Ott mutatták, hogy az összes "szoba" nyitva volt, most komolyan, hogy lehetnék ilyen hülyék, saját és mások érdekeiben is miért nem zárta mindenki magára a cellarácsot?? Akkor ha egy ember megfertőződik, a többihez nem tud hozzáférni.

2018. máj. 7. 17:49
 6/13 A kérdező kommentje:
Bocsi, 04/02, elírtam.
2018. máj. 7. 17:50
 7/13 anonim ***** válasza:

a fő logikátlanság,hogy a szereplők igen gyakran szembeszállnak harapó lényekkel egy szál pólóban,vagy atlétában.

ilyesmiről,hogy taktikai öltözék nem hallottak.

pedig alap,hogy ha harapós kutyák közé készül bemenni a kutyaidomító akkor az is beöltözik védőruhába.

vagy belegondolni abba,hogy a társaik 99%át alkaron,bokán,vagy csuklyás izmon harapták és védeni kellene ezeket a területeket is nuku.

ezt az apróságot leszámítva jól hozza az "ember az igazi szörnyeteg,nem a zombik" vonalat.

2018. máj. 7. 18:02
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Akkor már a fő logikátlanság az, hogy tisztában vannak vele hogy a halottak szagát fel tudják venni ha bekenik magukat a rothadt testmaradékkal, és ezzel nem támadnak rájuk (még vonatozni is beállhatnak közéjük ha el kell hagyni egy helyszínt). Innentől az lenne logikus, hogy szabadon mehetnek bárhová ha elvegyülnek a többi között, mégsem alkalmazzák ezt, helyette gépkarabélyokkal lövöldöznek aminek a hangjára még többen fognak támadni.

Ha nincs nyílt seb rajtuk és nem kerül a szájukba sem belőle, akkor végtelen mennyiségű álcaanyag van mindenfelé, a felderítők egyszerűen bekenik magukat majd este lefürdenek.

2018. máj. 7. 18:34
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

mondjuk ezt el is lőtték jópárszor.

a drogos gyereknél meg alap volt egy darabig.

de valóban,a felderítőknél,vagy menekülésnél is lehetne alap,vagy ha nyílt terepen kell aludni akkor is magától értetődő kellene legyen.

2018. máj. 7. 20:03
 10/13 A kérdező kommentje:
Na igen, az meg a másik, hogy ha egyszer bevált ez a szagelfedős, akkor vészhelyzetben simán alkalmazhatnák, még a fekete csajnak is sikerült "véletlenül" így elvegyülni köztük, bár vhogy mégis rájöttek, talán mert Ő nem károgott, mint az "igaziak"?
2018. máj. 8. 07:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!