Segítség! Mi ennek a két filmnek a címe?
1. Azzal kezdődik a film, hogy egy fiatal, szőke lány ül a repülőgépen, valahova költöznek (USA). Az új helyen összeismerkedik egy lánnyal, aki valamilyen alvilági istenben hisz (Manon?), és a városban történő furcsaságok szerinte neki "köszönhetőek", pl. egyszer vagy 10 bálnát vet partra a víz.
2. Ez egy horror film, egy nagy, régi házban él egy család, az anya teljesen meg van zakkanva és állandóan világvégét vizionál, ami aztán később be is következik.(valami alvilági lények készülnek előbújni).Az anya nagyon hithű katolikus, de lehet hogy rosszul emlékszem. A film végén valami olyasmi van, hogy kiszabadulnak a házból, és kocsiba ülnek, mert azt hiszik hogy mégis megúszták a világvégét, de kiderül hogy sajnos nem.
Sajnos mindkét filmet rég láttam, nem tudom mennyire felismerhető a leírásból. Köszönöm ha tudtok segíteni!
A Bűvölet stimmel, óriási köszönet érte!
A Képlet sajnos nem az amelyikre én gondolok. Hangulatában a Más világ c. filmre hasonlít. Sajnos a fent leírtaknál többre nem emlékszem, nagyon bízom benne hogy egy fanatikus zseni mégis képes ebből rájönni :( :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!