Édesapám egyik legkevesebb filmjét, a Szerelmem Moszkvát hol találom?
Figyelt kérdés
Édesapám felfedezte az világhálón való filmnézés lehetőségét, és most régi, fiatalkori filmeket néz újra. Viszont a kérdésben szereplő filmet sajnos még én sem találtam meg eddig. Ha valaki tudja hol lehet megnézni, kérem írjon. Köszönöm!2018. máj. 6. 16:14
1/3 anonim 

válasza:

szerintem nem jól emlékszik a film címére, próbáltam volna segíteni, de még a jele sincs annak hogy ez a film létezett valaha :(
2/3 anonim 

válasza:

Én azért rákerestem és létezik (mármint érted, Google: szerelmem, moszkva, első találata*), csak nincs fent sehol.
*itt:
Sajnos minél régebbi egy film és minél kisebb az esélye hogy azt kiadták DVD-n, nincs sok alapja hogy felkerüljön a netre. Főleg online, ahol szerzői jogsértés miatt gyorsan leszedik.
3/3 anonim 

válasza:

Moskva, lyubov moya
Ezt beírod youtube-ra és kiadja eredeti nyelven. Feliratot sehol nem találok hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!