Ha rossz kedvetek van, akkor inkább drámát, vagy vígjátékot néznétek?
Fiatalon szerettem a jó drámákat... Most is jónak találnám őket, de azt vettem észre, hogy ha rossz az életem, akkor púp a hátamra egy dráma. Szórakozni akarok, pihenni s az nekem nem segít, ha mások baját látom. Az sem segít, hogy alapból is inkább a pozitív végű sztorikat kedvelem...
Viszont egyes depresszív zenék feldobnak :) Könyvek? A középkori kínzások már nem mennek úgy, mint gyerekkoromban, de a haláltáborok simán, azok nekem lelki szempontból eléggé semlegesek és informatívak, elalvás előtti olvasmányként is megfelelnek. Amúgy roppant empatikus vagyok, én se látom a logikát abban, hogy mi rontja a hangulatomat és mi nem...
Van azért, hogy rosszat látva értékelem, amim van, de ez még nem boldogít... S én máskor is értékelem ezeket, viszont mások nyomora is zavar, talán az empátiám miatt. Ezért jövök ki rosszul az ilyen esetekben.
Egy dráma pedig foglalkoztat, gondolkoztat, ez rengeteg energiát köt le s a rosszkedvtől amúgyis is enerváltabban erre nekem nincs energiám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!