Milyen fosatós, parázós Horrorfilmek vannak?
Figyelt kérdés
Haverommal szeretnénk nézni valami horrort amin összefossuk magunkat. Valami nagyon parás kéne. Írhattok olyat is ami tele van tényleg ijesztő jumpscare-ekkel.
Az ilyesmi filmek számítanak ijesztőnek: Péntek 13, Rémálom az elm utcában, Démonok között, Ördögűző, Alien
Kérlek írjatok jókat! Előre is köszi!
2018. ápr. 24. 16:33
1/8 A kérdező kommentje:
17/f
2018. ápr. 24. 16:36
3/8 anonim válasza:
Ha trancsírozós, "véres" horrort keresel, akkor Fűrész összes része, Bőrpofa. Ha pedig szimpla Jumscare, akkor Amikor kialszik a fény, Ghostland, A fiú. Pluszban egy kicsit másabb, horror film: Kérdezz Felelek.
Remélem tudtam segíteni!
4/8 anonim válasza:
Démonok között 2, Ouija, Sinister, Annabelle 1-2, Akasztófa, Síri találkozások
5/8 anonim válasza:
A "Gonosz halott" új verziójától, majdnem beszartam. Azt hiszem a 2014-es.
7/8 A kérdező kommentje:
Amiket írtatok azokat láttam és még csak meg se rezzentem. Mindig félek előre a filmtől de mindig csalódok mert abszolút nem ijesztő. A véres trancsírozós az abszolút nem az. A síri találkozásokat ajánlották nagyon sokan, de ez volt kb a legunalmasabb amit eddig láttam. Én már semmitől nem félnék?
2018. aug. 14. 15:37
8/8 anonim válasza:
Nagyon kemény lehetsz...a jumpscarek-től pedig megfogsz ijedni, mert az természetes reakció. A Bedeviled filmben elég sok a jumpscare, de alapjából nem ijesztő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!