Tudtok mondani valami jó kórházban játszódó sorozatot? Eddig a Dr. House ra gondoltam, vélemény róla?
Dr. House teljeeen a "tudományos, orvosi" oldalról közelíti meg. Érdekes betegségek és karakterek, mindamellett House személye is nagyon eltalált! Ök csak diagnoszták (nagyrészt)
Ott van még a Grace klinika. Nagyon szeretem, bár kicsit az erotikus oldal van itt előtérben, mindenki mindenkivel, de mindamellett az orvosi oldala is tetszik, ők főleg műtősök.
Ha meg a humor oldala érdekelne ott a Dokik, ez full vígjáték :)
Ezt a három sorozatot néztem (már többszőr) végig. A Grace klinikának még mindig jönnek új részei.
Akkor talán nekem a Dr House lesz a legmegfelelőbb, szeretnék ebben a témában egy kicsit tanulni
Köszi a választ =D
Nagy sorozat rajongó vagyok. Rengeteget nézek meg hetente (vállalkozóként egész nap megy a sorozat a háttérben), de a kés alatt sorozatot nem tudtam tovább nézni 3 résznél annyira gagyi nekem :/
De most újra kezdtem a Grace klinikát hála ennek a posztnak és hát még mindig imádom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!