Szerintetek melyik volt a legjobb jelenet az Utolsó Jedikben?
Melyik jelenet tetszett nektek a leginkább?
Kiegészítés: Akiknek nem tetszett a film, azok is írhatnak, akkor írják azt a jelenetet ami a legkevésbé volt rossz, vagy amelyiket kivágva és egy másik filmbe beillesztve jó lett volna. Viszont aki csak gyűlölködni akar az kérem haladjon tovább! Köszönöm.
A legjobb: A Snoke tróntermében zajló jelenetek.(Snoke halála, Rey és Kylo vs. Snoke őrei)
Rossz: Luke tejet iszik...
Nekem a legjobban a Luke-Kylo párbaj tetszett, az szerintem nagyon betalált mindkét karakternek, bár sajnálom, hogy ezzel Luke-ot meg is ölték.
Amik nem tetszettek: Rose, Holdo, Phasma jelenetei (fölösleges, irritáló karakterek, kretén történetszálak).
Legjobb jelenet mégis, amikor válla felett hanyag módon elhajítja a "lightsaber"-t.
Nekem tetszett a tej ivás is. Végre tudni, honnan van a kék tej. Betépett, hájas Nessi szörny teje :)
Legjobb jelenet: a hipertérugrás.
Legrosszabb jelenet: Akármi más a filmben.
Legjobbat nehéz kiemelni, volt egy pár a filmben. Hiperűrsebességes cirkálóaprítás, a tróntermi jelenet, Luke vs Kylo.
Ami viszont rossz volt, gyakorlatilag minden jelenet amelyben Rose szerepelt. És nem is a szinésznővel van bajom, de egyszerűen az összes jelenete vagy irritáló, vagy ostobaság vagy csak teljesen felesleges. Vagy mind a három egyszerre...
Luke vs Kylo és itt ki is merült a dolog.
IDegesítő karakterek, nulla történet (gyakorlatilag A birodalom visszavág 2., menekülés a másik bolygóra, Luke "képzi" Reyt, Joda, Rey elmegy) Phazma, Rose, a Disney "cukiállatkái"... az egész film egy kalap fos, egyszer kíváncsiságból megnéztem, de köszi, elég is volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!