Gandalf szerelmes Galadrielbe?
Figyelt kérdés
Nem a könyvben, hanem a filmben, szerintem a filmben bele volt esve.2018. ápr. 16. 00:51
1/3 A kérdező kommentje:
Most néztem egy interjút Cate Blanchett-tel és Ian Mckellennel. Azt mondták, hogy olyan jóban lettek az első Hobbit-film forgatása alatt, hogy a harmadik részt direkt úgy írták meg, hogy ők ketten szerelmesek egymásba.
2018. ápr. 16. 01:11
2/3 anonim válasza:
Hát az tuti kamu, ugyanis Ian McKellen köztudottan meleg.
3/3 A kérdező kommentje:
És? Attól még lehetnek jóban. Ian még azzal is viccelődött, hogy nem érdekli, hogy ő meleg és Cate házas, egy szép napon feleségül fogja venni.
Az Így jártam anyátokkalban is azért jött össze Barney és Robin, mert Cobie és Neil (aki köztudottan meleg) között erős volt a kémia.
2018. ápr. 18. 06:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!