Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tudnátok ajánlani jó török...

Tudnátok ajánlani jó török sorozatot?

Figyelt kérdés

Bevallom, nekem csak 3 tetszett igazán. Első, amit láttam, a Seherezádé volt, ezt nézem most újra, mert tetszett. Ami tetszett még a Titkos szerelem és a Fatmagül.

Többet néztem még, a Kuzey, Güneyt, végig, meg a Bátor és gyönyörűt, de, oké, egynek jó volt, ennyi.

Volt, amit végig se tudtam nézni, bár jó pár részt megnéztem: ilyen a Piszkos pénz, tiszta szerelem meg a Megtört szívek.

Kicsit belenéztem a Szív útjaiba meg az Ezelbe, de ezek sem tetszettek, pedig tudom, az utóbbiért sokan rajongtak. (Lehet, csak tovább kellett volna néznem?)

A történelmi török soroztok (Szulejmán, Szultána) szintén nem érdekelnek.

Ja, még az Intikamot láttam, az is tetszett, de nem annyira, mint az először említett három.

A felsoroltakon kívül tudtok még igazán jó török sorozatot? Vagy ami nektek NAGYON tetszett? Adjatok tippeket, légyszi! Köszi!

2018. ápr. 15. 18:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
10%

nem hiszem hogy lenne ilyen.

de nézz körül a brazil sorozatok között azok kb egy szinten vannak a törökökkel.

2018. ápr. 15. 21:31
 2/13 A kérdező kommentje:

Azért ezzel nem értek egyet. A török sorozatok népszerűsége nem véletlen: olyan emberi drámák, erkölcsi dilemmák vannak bennük, amik akár velünk is előfordulhatnak. Az sem biztos, hogy jó vége lesz (ellentétben a brazilok kiszámítható cselekményszövésével). A figurák emberiek, nem fekete-fehér alakok, tele jó-rossz tulajdonsággal. épp, mint az életben. A színészi játék meg összehasonlíthatatlan a brazil "színészek" vernyogásával.

Még mindig várok, hátha valaki tud segíteni.

2018. ápr. 15. 22:16
 3/13 anonim ***** válasza:
a Kara sevda-végtelen szerelem c.sorozatot próbáld meg,a húgom odáig van érte.Az Ezel az més téma nem szappanopera,legalábbis nem olyan mint a felsoroltak.Én a helyedben adnéjk neki még egy esélyt mert baromi jó sori,kiváló alakiításokkal.Van még az icerde -tégla feliratosan a youtube-on megtalálod.a facen vannak csoportok keress rá,török sorozatokat fordítanak le,nézz utána.nagyon pörögnek a török sorik mostanábvan ,jobban mint más
2018. ápr. 15. 22:38
 4/13 A kérdező kommentje:
Köszi, az Ezelről eddig tényleg csak szuperlatívuszokban hallottam beszélni, úgyhogy tényleg lehet, hogy nekifutok még egyszer.
2018. ápr. 15. 22:45
 5/13 anonim ***** válasza:
jót nem...
2018. ápr. 16. 11:03
 6/13 anonim ***** válasza:
Nekem Az éjszaka királynője tetszett, és a Szerelemben, háborúban (ez kicsit történelmi, de inkább romantikus)
2018. ápr. 16. 12:05
 7/13 anonim ***** válasza:
Feriha!!!
2019. júl. 13. 18:11
 8/13 anonim ***** válasza:
Madárka és a Szulejmán a legjobb!!!!
2019. aug. 9. 19:10
 9/13 anonim ***** válasza:
Anne(anya) 2016. Nagyon szuper sorozat!
2019. okt. 25. 15:19
 10/13 A kérdező kommentje:

Miután kiírtam a kérdést, az Elifet kezdtem el nézni. A második évad közepéig jutottam el, már kicsit kezdtem unni, na ez tényleg elég "brazilosra" sikerült. Mégsem emiatt hagytam abba, mert ha már eddig eljutottam, úgy voltam vele, kiböjtölöm az unalmas részeket, és nézzem végig, ha már elkezdtem. Azonban most vettem észre, hogy a Tv adó, amelyik sugározta, nem vette meg a teljes sorozatot, egyszer csak vége szakadt, így most már tényleg abbahagyom.

Köszönöm, amit eddig ajánlottatok, hátha jön még újabb.

(Bevallom, a történet mellett olyan hangulatosnak érzem a filmekben. mikor főszereplóink kiülnek teával vagy kávéval egy Boszporusz-parti vendéglőbe, vagy mikor szimitet vesznek egy mozgóárustól, vagy a tiszteletet, ahogy az idegenekkel, idősebbekkel bánnak. Ezek is hiányoznak:D)

2019. nov. 17. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!