Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » (Tokyo Ghoul:re) Akkor most...

(Tokyo Ghoul:re) Akkor most mi van?

Figyelt kérdés

(Mar belegabalyodtam)

Ugye nem rég jött ki Tokyo Ghoul:re. (vagyis a 3.évad)

Azt hallottam hogy a 2.évadot teljesen el kell felejteni mivel mostantól a manga alapján fogják csinálni de ha a 2.évadot el is felejtem a 3.évad miként kapcsolódik hozzá? Vagy majd kesőbb kiderül?

Valaki segítsen mert már nem értem!!

(Ha lehet az egészet magyarázza el)

Köszönöm a válaszokat de nagyon!

U.i.: bocsi ha bugyután hangzik a kérdés de egyszerűen nem tudom hogy most mi van mert már megnéztem az első részt és csak annyi maradt bennem hogy ,,what?"

#Tokyo Ghoul #tokyo ghoul 3.évad
2018. ápr. 10. 21:34
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha jól olvastam utána a lényeg, hogy amikor a második évad befejeződött az volt a vége, hogy Kaneki Hide testét vitte a CCG elé.

Ezután eltelt 2 év. Azalatt a két év alatt meg valamiért (biztos mentális/lelki okok miatt, nem tudom) amnéziában szenved Kaneki és egy új személyazonosságot vett fel.

Ennyi. És innen folytatódik a 3. évad.

2018. ápr. 12. 10:16
 2/7 A kérdező kommentje:
Uuu nagyon köszönöm! :D
2018. ápr. 12. 17:36
 3/7 anonim ***** válasza:
Én nem olvastam a mangát, de olvastam, hogy nem lelki okok vannak az amnézia mögött, hanem az, hogy szegény Kaneki fejét egy harcban többször átszúrták :/
2018. ápr. 12. 19:42
 4/7 anonim ***** válasza:
A 2. Évad nem követi a mangát. Kaneki azért lett amnéziás, mert Arima 2x átszúrta az agyát.
2018. ápr. 22. 21:37
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! :D
2018. ápr. 24. 17:13
 6/7 anonim válasza:
Hali! Magyarul nem kell megnéznem az egész 2.évadot, ahhoz hogy értsem a 3.-at?... vagy csak a 2.évadot egy bizonyos részig nézzem? :)
2018. aug. 22. 22:17
 7/7 A kérdező kommentje:
Szia! Szerintem nem feltétlen muszály de több szempontból is jól jöhet! 😉
2018. aug. 24. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!